Spa i Småland - her er det skønt at leve!

  • Badhotellet in Småland, with conference and SPA
    Badhotellet in Småland, with conference and SPA

    ©Badhotellet Konferens & SPA

[text]

Pladser

Luk øjnene, ånd ud og nyd roen.

Giv din krop & sjæl et velfortjent hvil

Du kan se de dybe skove, det små- bakkede terræn og de mange hyggelige, røde træhuse som titter frem i landskabet -du befinder dig i smukke Småland. Skuldrene sænker sig og snart skal du kun tænke på at slappe af, ånde ud og suge ny energi til dig. Energien og velværet er i fokus på spastederne i Småland, så tag tiden ud af kalenderen og giv dig selv et velfortjent hvil.

Mange forskellige spa-steder

Spa-stederne i Småland er forskellige, men alle lægger vægt på, at det ikke kun er spaoplevelsen, som er i topklasse. Alle dine sanser skal forkæles. Lækker indretning, smukke værelser og udsøgt mad skal du også nyde. Og i Småland er der flere spændende spasteder. Du kan besøge det 1300m2 store, nyåbnede Hooks Herregård spa, som ligger placeret i smukke omgivelser på den gamle, restaurerede herregård, der har rødder helt tilbage fra 1300-tallet, eller måske du vil inspireres på det kunstneriske spa på Kosta Boda Art Hotel, hvor du kan opleve glaskunst selv på bunden af den indendørs pool eller du kan opleve Badehotellet i Tranås, som modtager dig med mange års traditioner som kurhotel.

Forkæl dig selv

Dejlige bade, kropsindpakninger med urter, alger, ler og mineraler. Hovedbundsmassage, kropsmassage eller ansigtsbehandlinger. Et har alle behandlingerne til fælles: Du får det godt! Så ta’ hånd om dig selv og und dig at opleve det liflige liv på et spa, der giver mærkbare resultater på både krop og sjæl. Bare oplevelsen af at vågne til en ny dag med en dejlig afslappet følelse i kroppen. Det er dig velundt!

Isaberg in Småland

Isaberg Mountain Resort

Isaberg Mountain Resort ligger vidunderligt mellem Isabergstoppen og Algustorpasøen i det vestlige Småland, tæt på skov og sø. Netop skoven og vandet er væsentlige elementer i langt de fleste af de mange aktiviteter, der tilbydes.

Designhotellet in Värnamo

Hoteller i Småland

Landskabet i Småland rummer rigtig mange smukke og varierede oplevelser. Find et dejligt hotel tæt på idyllen.

Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Seværdigheder i Småland

Småland er mere end Astrid Lindgren og Emil. Besøg de dejlige byer Oskarshamn og Eksjö – perfekte til badning, sejlads, natur og kulturoplevelser.

Kalmar Golf Club in Småland

Golfbaner i Småland

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden