Spa i Småland - her er det skønt at leve!

  • Badhotellet in Småland, with conference and SPA
    Badhotellet in Småland, with conference and SPA

    ©Badhotellet Konferens & SPA

[text]

Pladser

Luk øjnene og drøm om at blive masseret med velduftende olier af stærke, men alligevel blide hænder, sænke kroppen ned i et afslappende varmt bad, for til sidst blive indsvøbt og tørret i et tykt og lækkert frottéhåndklæde.

Rekreation for krop & sjæl

I Småland er det skønt at leve. Det ved vi bare. Vi ved også, at ikke bare kroppen, men også sjælen behøver rekreation, og at en nænsom pleje af kroppen skaber indre harmoni. Så har I bleg og tør hud, poser under øjnene, stress og måske lider af urolig nattesøvn, så er I meget velkomne i Småland. Vi har recepten til en ny start på et mere behageligt liv. Lad os forkæle jer med en spa-behandling, og vise jer en vej til bedre velbefindende.

Mange forskellige spa-steder

Spa-stederne i Småland er forskellige. Det kan være et lille spa som Spinkarps Spa, hvor I faktisk kan få hele gården for jer selv, hvis det er det, i vil. Badehotellet i Tranås modtager jer med mange års traditioner som kurhotel.

Ta' hånd om dig selv!

Dejlige bade, kropsindpakninger med urter, alger, ler og mineraler. Hovedbundsmassage, kropsmassage eller ansigtsbehandlinger. Et har alle behandlingerne til fælles: De giver jer livet tilbage. Du får det godt!

Så ta’ hånd om jer selv og jeres liv, und jer selv at opleve det liflige liv på et spa, der giver mærkbare resultater på både krop og sjæl. Bare oplevelsen af at vågne til en ny dag med en dejlig afslappet følelse i kroppen. Det er jer vel undt!

Isaberg in Småland

Isaberg - masser af oplevelsesaktiviteter!

Ferie- og Fritidscentret Isaberg ligger vidunderligt mellem Isabergstoppen og Algustorpasøen i det vestlige Småland, tæt på skov og sø. Netop skoven og vandet er væsentlige elementer i langt de fleste af de mange aktiviteter, der tilbydes.

Designhotellet in Värnamo

Hoteller i Småland

Landskabet i Småland rummer rigtig mange smukke og varierede oplevelser. Find et dejligt hotel tæt på idyllen.

Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Seværdigheder i Småland

Småland er mere end Astrid Lindgren og Emil. Besøg de dejlige byer Oskarshamn og Eksjö – perfekte til badning, sejlads, natur og kulturoplevelser.

Kalmar Golf Club in Småland

Golfbaner i Småland

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden