”Golf-trianglen” i Småland

  • Golf in Småland
    Golf in Småland

    © Visit Småland/smalandsbilder.se

[text]

Pladser

Områdets tre golfklubber – med mindre end 40 minutters biltransport mellem sig – samarbejder og tilbyder jer fælles greenfees.

De tre naturskønne baner ligger i trekants-området mellem Växjö og kystbyerne Kalmar og Karlskrona. Ta’ af sted til det idylliske landskab i sydøstlige Småland og spil golf på områdets smukke skov- og parkbaner.

Emmaboda

I Emmaboda finder I en af Smålands absolut smukkeste baner, der er en udfordring for både nybegyndere og drevne golfspillere. I nabobyen Nybro, der ligger midt i Glasriget, er banen et yderst behageligt bekendtskab, som I ikke bør gå glip af. Den tredje bane ligger i Möre, og er en mesterskabsbane med store hævede green-områder, der bevogtes af snedige bunkers.

I forbindelse med alle tre baner er der både gode muligheder for at spise og bo, så I evt. kan skabe en golf-miniferie.

Gunstige klima

Takket være det gunstige klima i ”Golf-trianglen” kan flere af banerne holdes åbne med ordinære greens og tees størstedelen af året. Det betyder samtidig, at banerne oftest er i rigtigt god stand allerede tidligt på foråret. Det gør banerne velegnet til at begynde sæson på for både individuelle golfere, træningsgrupper eller arrangementsgrupper.

I er hjerteligt velkommen til at spille udfordrende golf i de smukke omgivelser i det sydøstlige Småland, bare 2½-3 timer fra Danmark.

Kalmar Golf Club in Småland

Golfbaner i Småland

Golfbanerne i Småland har høj klasse og er kendte for deres kvaliteter. Her kan I spille fra tidlig forår til sent efterår, og enkelte baner har sågar åbent hele året rundt. I kan helt sikkert finde baner, der passer lige til jeres ønsker.

Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

Wellness og spa i Skåne

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen. Et spabesøg er det bedste af to verdener – med velbringende effekt på både krop og sjæl.

 

I samarbejde med:

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden