Kosta Boda Art Hotel

 • Bathroom at Kosta Boda Art Hotel
  Bathroom at Kosta Boda Art Hotel

  Kosta Boda Art Hotel Sweden

[text]

Pladser

Kosta Boda Art Hotel er et glashotel, der eksploderer i farver, former, nydelse og smag. Alle værelser er designet af Kosta Bodas syv verdensberømte formgivere i deres egen personlige stil.

Her mødes og inspireres I til at opleve Glasrigets mange indtryk, uanset om I kommer for at slappe af og rekreere krop og sjæl i hotellets spa-afdeling eller bare vil tage det stille og roligt efter at have shoppet det bedste indenfor svensk glas, indretning og mærkevarebeklædning.

 • Sommerpakke

  Gå ikke glip af vores tilbud i sommer, mellem den 24. juni og den 11. august. Kun 895 sek per person for indkvartering, inklusive morgenmadsbuffé og fri entré til vores fantastiske spa-afdeling.

 • Art Glass Experience-tilbud

  Dejlig aftensmad med tre retters supé inspireret af glas og en oplevelse for øje og gane. Sov godt og nyd en dejlig morgenmad- og frokostbuffet. Gå gratis på spa eller besøg glasbutikken og få 10% rabat. Prisen er 1.795 sek per person i en værelse for to.

Kosta Boda Art Hotel har 102 værelser, spa & fitness-afdeling, restaurant, konferencefaciliteter samt helt igennem unik glasbar. Alle værelser er designet af Kosta Bodas syv verdensberømte formgivere i deres egen personlige stil, og hele hotellet er ét stort showrum for glaskunst i verdensklasse.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden