Wellness og spa i Skåne

  • Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden
    Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

    Ystad Saltsjöbaden

[text]

Pladser

En miniferie på et af Skånes mange slotte er en udsøgt måde at lægge hverdagens trivialiteter bag jer på. En stadig mere populær recept mod stress er et besøg på et af Skånes dejlige spasteder. Her kan I få tid til at slappe af og finde ny energi, harmoni og balance i krop og sjæl.

Der findes mange forskellige slags spabehandlinger, men et spabesøg rummer ofte både dejlig afslapning, velgivende massage og forfriskende bade. Det er en fantastisk måde at glemme hverdagens stress og jag på, og samtidig nyde kvalitetstid sammen med din partner, vennerne eller familien.

Er I på udkig efter fredfyldt afslapning eller opladning af de indre batterier, skal I bare tage til Skåne

Mange af Skånes spa-miniferier finder I på smukke og naturskønne kursteder, der giver gode muligheder for at kombinere opholdet med andre aktiviteter. Frisk luft og dejlige oplevelser i den skønne svenske natur er simpelthen et ideélt supplement til spa-luksus - kombinationen vil resultere i total afslappethed og velvære.

Her kan I vandre eller ride langs brede sandstrande eller på naturskønne stier. Alt sammen midt i den idylliske skånske natur. Eller få et adrenalinkick ved at prøve paragliding, kitesurfing eller hillrolling. Det skånske landskab lokker med store oplevelser.

Få pulsen ned i Ystad Saltsjöbad

Tag for eksempel et forfriskende ophold ved det kendte Ystad Saltsjöbad og nyd stranden, sandet og den klare luft under dit spa-ophold. Samtidig bidrager de gamle farverige træ-badehuse til den ’lokalhistoriske stemning’.

Under dit ophold kan du blandt andet nyde godt af stor lækker morgenbuffet, pool-faciliteter med stort opvarmet bassin, boblebad, sauna og dampbad, liggestole med havudsigt og meget mere. Naturligvis byder det 4-stjernede hotel også på lækre gourmet-oplevelser i restauranten, hvor du i bløde lænestole kan nyde akkompagnement fra pianisten. Stedet er holdt i den fineste New England-stil tilsat et strejf af svensk strømlinethed.

Ystad Saltsjöbad er et traditionsrigt og samtidig moderne badehotel fra 1897, hvor konferencer, møder og virksomhedskurser går hånd i hånd med kæreste-weekender og ferier med afslapning. Saltsjöbadet tilbyder spafaciliteter med alt fra skønhedsbehandlinger, dampbad og sauna til indendørs og udendørs swimmingpool.

Det er nemt at komme til Ystad, der ligger kun godt en times kørsel fra København. Hotellet ligger omkring 10 minutters fra byens centrum.

Du kan finde oplysninger om priser på hotellets egen hjemmeside: www.ystadssaltsjobad.se

Torekov

Længst ude på Bjärehalvøen i det nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Forkæl dig selv med japansk pool, farve- og lysterapi og – kronen på værket – regndråbemassage, som stammer fra lakotaindianerne.

Skansen i Båstad

Skansen i Båstad er også en spafavorit blandt danskerne. Ikke mindst på en kølig efterårsaften er det eminent at sidde i den 38 grader varme udendørspool længst ude på Kallbadhuset, der ligger for enden af badebroen – langt ude i Kattegat!

The Lodge på Romeleåsen

Romeleåsen er et højdedrag med en helt forbløffende udsigt midt i Skåne. The Lodge ligger på toppen – på flere måder. Et spahotel i meget høj kvalitet i gennemført New England-stil.

Victoria Park

Du kan naturligvis også kombinere spaoplevelsen med storbyferie. Prøv Malmøs eksklusive Victoria Park, der er en lækker oase i storbyen.

Helsingborg in Skåne

Byer i Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

Loka Brunn in Grythyttan

Den svenske spa- og kurtradition

Der har været spa- og kursteder i Sverige i omkring 300 år. Nogle af dem, som Loka Brunn, blev kendt, fordi man mente, at stedets kildevand havde helbredende virkning. Det siges, at en svensk konge slap af med en ondsindet og langvarig migræne efter at have opholdt sig på stedet og drukket vandet fra kilden.

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Spaophold i Sverige

Det bliver mere og mere populært at forkæle sig selv med lidt ekstra luksus og afslapning som modvægt til en hektisk hverdag, og her er et spaophold i Sverige en oplagt mulighed.

Beach Huts, Vellinge in Skåne

Turistbureauer i Skåne

Her nedenfor kan du finde kontaktinformationer og oplysninger på de fleste af Skånes mange turistkontorer - det er altid let at finde den information og hjælp du skal bruge.

Ystad Saltsjöbad

Kom tættere på havet. Ystad Saltsjöbad har været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, underholdning og arbejde siden helt tilbage til 1897. Det er en klassiker, der hele tiden har...

Torekov Hotel

Forkælelse tæt på havet. Længst ude på Bjärehalvøen i Nordvestlige Skåne ligger Torekov Hotell omgivet af havet og smuk natur. Her oplever I en sjælden ro, og her kan I både bo lækkert i vores...

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden