Seværdigheder Skåne

  • Båstad in Skåne
    Båstad in Skåne

    Magnus Palmér/skane.com

[text]

Pladser

Oplev Skåne på en helt ny måde – tag til tennis i Båstad eller i teatret i Helsingborg

Det har aldrig været så let at udforske Skånes mange attraktioner og seværdigheder – en kort tur over Øresundsbroen åbner en verden af kultur, natur og spændende oplevelser for hele familien.

Siden Øresundsbroens åbning i 2000 er Skåne blevet mere tilgængelig, og de naturskønne områder har vundet vores hjerter. Skåne er langt mere end billig shoppping i Lund og Malmø – området huser nogle af Sveriges bedste golfbaner, imponerende historiske slotte, smukke haver, samt fremragende restauranter og beværtninger.

Oplev Skåne på en helt ny måde – tag til tennis i Båstad eller i teatret i Helsingborg

Året rundt byder Skåne på en række seværdigheder og begivenheder, såsom den årlige ATP tennisturnering i juli som afholdes i Båstad i den nordvestlige region. Sommeren byder også på et væld af loppemarkeder hvor lokale kunsthåndværkere sælger ud af deres håndværk lige fra keramik til linned. Om vinteren kan man søge ly i de mange interessante museer, gallerier og ateliéer eller tage i teatret i for eksempel Helsingborg eller Malmø.

Skåne byder også på masser af aktiviteter for børnene, specielt Skånes Djurpark er en favorit. Her lever mere end 75 forskellige nordiske dyrearter i smukke naturlige omgivelser som både børn og voksne kan nyde

The island of Hven in the middle of the Öresund

Hven

Fantastisk at en lille ø som Hven kan indeholde så meget dejligt og spændende! Her er både strand, oltidsminder, natur, kultur og Tycho Brahe’s gamle observatorium.

Orelunds farm in Kivik, Skåne

Kiviks Æblemarked

Kiviks æblemarked er et kæmpe marked i det sydlige Sverige med mere end 20.000 årlige besøgende. Årets æblemarked løber af stabelen lørdag og søndag den 28. – 29. september 2013.

Lowland hiking in Southern Sweden

Kullen

Her er noget at opleve - både hvad angår natur, kultur og historie. Et storsået område, som har tiltrukket besøgende igennem lange tider

Vineyard Köpingsberg at Österlen in Skåne

Vingårde i Skåne

Hällåkra Vingård i det sydligste Skåne er én blandt efterhånden mange i regionen, der producerer ægte kvalitetsvine. Det kan varmt anbefales at besøge gården for en guidet rundvisning, hvor du ikke blot vil lære en masse om vindyrkning, men også får chancen for at smager på de fine dråber.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden