Skåneleden

  • Skåneleden
    Skåneleden

    Pelle Estborn/skane.com

[text]

Pladser

Skåneleden er et stemningsfuldt og imponerende omfangsrigt stisystem, som faktisk tilsammen består af ca. 1.000 kilometer afmærkede vandreruter.

Det gør det muligt, for de mest dedikerede vandrere og naturelskere, at vandre i ugevis på Skåneleden – hele tiden med nye oplevelser forude.

Via Skåneleden kan du opleve variationerne fra de runde bakker i Østskåne, gennem de smukke skove i de nordøstlige egne til de dramatiske klipper langs nordvestkysten.

Undervejs gennem vildmarken passerer Skåneleden desuden forbi små hyggelige fiskelejer og landsbyer med hyggelige lokale caféer.

Ved at følge dette link kan du på Skåneledens officielle hjemmeside se et kort over systemets udstrækning. Du kan også læse mere om, og bestille, de officielle rutekort her.

Uanset hvilke ruter og strækninger du vælger, vil der altid være rige muligheder for at finde lejrpladser og vindskjul, hvor du kan nyde et velfortjent hvil.

Der er tryghed i at vide, at i Skåne vil du aldrig være ekstremt langt fra bebyggelse – selvom du befinder dig i vildmarken eller midt inde i skoven.

Stenshuvud national park in Skåne

Stenshuvud Nationalpark

Som en del af den 1.000 km lange Skåneleden byder Østerlen vandreruten på 165 kilometers let vandring for alle.

Söderåsen national park in Skåne

Søderåsen Nationalpark

Tag sækken på ryggen, børnene i hånden og af sted på eventyr. Söderåsens Nationalpark er Skånes familievenlige vildmark.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden