Frostavallen - Midt i Skåne

  • Skåneleden
    Skåneleden

    skane.com

[text]

Pladser

Når der står naturoplevelser, vandreture, bad og friluftsliv på programmet er Frostavallen et klassisk område, som opfylder stort set alle ønsker og behov.

Uanset om du vil vandre eller løbetræne vil du opdage at her er masser af muligheder og variation – blandt andet i kraft af det 60 km lange stisystem, som er en del af ”Skåneleden”.

"Frostavallen har desuden både læhegn og rastepladser med mulighed for at grille flere steder i området."

I Frostavallen-området findes to søer, nemlig Vaxsjön i syd og den større Dagstorpssjön, som ligger i nordvest. Begge søer er meget velegnede til at bade og fiske i.

Den fiskeinteresserede kan fange både aborrer, gedder og sandart. I Vaxsjön har du desuden mulighed for at leje en båd og sejle omkring.

Rundt om Vaxsjön går der også en 3 km lang handicapvenlig vandrersti, og området er også et populært udflugtsmål om vinteren, eftersom der findes både kælkebakker og mulighed for at skøjte på Vaxsjön.

I Frostavallen-området kan du overnatte både på vandrehjem, i hytter eller på hotel - se f.eks STF Vandrehjem Höör eller Frostavallen.

Hvis du tager til Frostavallen, så husk også at besøge Skånes Dyrepark, som er verdens største dyrepark med udelukkende nordiske dyr og har åbent alle dage året rundt.

Skåneleden

Skåneleden

Skåneleden er et stemningsfuldt og imponerende omfangsrigt stisystem, som faktisk tilsammen består af ca. 1.000 kilometer afmærkede vandreruter

”Water Kingdom” in Kristianstad, Skåne

Vattenriket i Kristianstad

Kun få steder har så rig og varieret natur som Kristianstads Vattenrike(”vandriget”) – Området har flere besøgspladser og sit eget ”Naturum”, som kan give masser af informationer og interessant viden om området, dets dyre- og planteliv, samt udvikling gennem tiden.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden