Christinehof Ekopark

  • Christinehof castle
    Christinehof castle

    © Lena Birgersson/Christinehof

[text]

Pladser

Christinehof Ekopark er en selvejende institution, der arbejder for at sikre bevarelse af de naturrigdomme og det særlige kulturlandskab, der findes netop i det sydøstlige Skåne.

Her kan I på egen hånd, eller på de spændende guidede omvisninger, komme med på en rejse fra jordens skabelse og helt frem til vore dage.

I kan f.eks. gå på opdagelse på Christinehof Slot, som er opført i 1700-tallet, og derefter fortsætte ude i Borstakärrs myldrende vådmarker, besøge landsbyen, samt se huse og fabriksbygninger fra ”Alunbrukets” storhedstid i 1700-1800-tallet.

"Det er også herligt bare at slentre en tur langs Verkeåen under bøgetræernes kroner. I kan altid vandre frit omkring på Ekoparkens stier."

Området omkring Christinehofs Slot byder uden tvivl på nogle af Skånes smukkeste naturområder og samtidig mange af de vigtigste kulturhistoriske steder og seværdigheder.

På Christinehof og i Ekoparken tilbyder man også skiftende oplevelser og arrangementer for børn, så check Ekoparkens hjemmeside og find de aktiviteter, der passer allerbedst til jer.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden