Vidunderlige Höör – midt i Skåne

  • Skånes djurpark-the Zoo of Nordic Animals
    Skånes djurpark-the Zoo of Nordic Animals

    skane.com/sydpol.com

[text]

Pladser

Höör har flere naturreservater med skyggefuld bøgeskov og klare skovsøer. Skånes Dyrepark er også et sikkert hit for hele familien med 85 forskellige dyrearter.

Gør jeres shopping i Höörs små hyggelige butikker eller gårdbutikker.

De smukkeste steder

Pak picnickurven, og begiv jer ud for at nyde Mellemskånes smukkeste steder. Her er flere naturreservater med varierende natur, slukkede vulkanrester, skyggefulde bøgeskove, smukke søer og kilometerlange fremragende vandrestier, der er åbne hele året. Ta’ en dukkert i de klare søer på en varm sommerdag, eller tag en tur på ski om vinteren. Synk ned i stilheden med fiskestangen, eller tag en omgang på golfbanen. Hvis I vil have en mere aktiv ferie, har vi gokarts, bowling, træningscentre, hestesport og et eventyr-badeland.

Dyreparken

Et sikkert hit er et besøg i Skånes Dyrepark, de nordiske dyrs egen park, med ca. 800 dyr og 85 forskellige arter. Dyreparken er åbent dagligt hele året. Bosjökloster Slot, et tidligere Benediktinerkloster fra 1080-1536, er et skattet udflugtsmål. Slottet er omgivet af en smuk park med bl.a. et tusind år gammelt egetræ. Park og haver er åbne dagligt hele året. Slot, restaurant og café er åben fra maj-september.

I kan også shoppe i de hyggelige små butikker i Höör eller købe friske hjemmelavede gourmetvarer i vores gårdbutikker.

Dyrepark, skov, søer, slot, kulturhus med glaspusteri, kunstudstillinger, koncerter, film-, teater- og om sommeren ligeledes operaforestillinger og meget mere gør Höör til et udflugtsmål, I vil huske – og komme tilbage til.

Helsingborg in Skåne

Byer i Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

Glimmingehus, a medieval manor in Skåne

Turen går til Skåne - Skåne Rundt

De fleste har et billede af Skåne, et af Nordeuropas mest frugtbare landbrugsområder, som uendelige åbne marker under den høje himmel og den lange ubrudte horisont.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden