Hässleholm – Mødeplads i Göinge med lillebycharme

  • Hovdala Castle
    Hovdala Castle

    Hovdala Slott

[text]

Pladser

Med en lang tradition som en knudepunkt har Hässleholm udviklet sig til enkreativ mødeplads for modige satsninger i kultur og natur.

Hässleholm byder på alle de bekvemmeligheder en lille by skal kunne. Her finder I et godt og samlet shoppingområde og behagelige butiksarkader.

Hässleholm Kulturhus

Hässleholm Kulturhus er et centralt samlingssted for kunst og kultur. Seneste som vært for den enestående udstilling ”Pompeji til tabellen”.

Tag på vandretur ad Finjasjöruten fra det centrale Hässleholm til Hovdala Slot, lige syd for byen. Her kan I opleve Hovdala Slots snart 500-årige historie. I kan endda finde spor af ”Snapphanarna” og de utallige grænsekonflikter fra 1600-tallets urostider.

Hovdala Trädhus

Hovdala Trädhus er den nyeste tilføjelse til det spændende miljø. Ved afslutningen på Hovdalas naturlige område har I udsigt over Finjasøen, hvor I kan se Skandinaviens største træhus fem meter oppe i træerne.

Helsingborg in Skåne

Byer i Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

Jagorstrands garden in Vinslöv

Vinslöv

Byen ligger ved jernbanen mellem Hässleholm og Kristianstad. Den gamle bondeby var ved Kirken og her finder I Västergårda.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden