Bromölla - et kulturhistorisk samfund

 • Holjeåleden in Bromölla, Skåne
  Holjeåleden in Bromölla, Skåne

  Tobias Delfin/Bromölla kommun

 • Rusthållargården in Bromölla, Skåne
  Rusthållargården in Bromölla, Skåne

  Tobias Delfin/Bromölla kommun

 • Humleslingan in Bromölla, Skåne
  Humleslingan in Bromölla, Skåne

  Tobias Delfin/Bromölla kommun

[text]

Pladser

Med sin geografiske placering mellem hav og sø tilbyder Bromölla dig vidunderlige naturoplevelser.

Her kan I opleve fred og ro og føle naturens helbredende kraft. Et sted hvor I kan gå alene i skov og på eng og rigtigt føle og høre naturens lyd. Nye oplevelser udvikler sindet. Nyd dem alene, med venner eller familie.

For de naturelskende besøgende byder området på mange smukke vandre-og cykelruter, padling i Ivösjön og langs Holjeån. I kan fiske i både havet, i Skånes største sø, Ivösjön og i rindende vand. Skräbeån, som forbinder Ivösjön med havet, har foruden ørred også en rig laksebestand.

I kan vælge mellem mange interessante pakker såsom eventyr og pakketure, der omfatter indkvartering, fiskeri, cykling, kano- og vandreture.

For 80 millioner år siden levede både langhals sauropod og dinosaurer i Bromölla. Bromölla er det eneste sted i Sverige, som tilbyder jer fossil jagt med garanteret gevinst.

Er I interesseret i 1900tallets industrielle historie, vil I få en oplevelse ud af at se Iföværkets første toilet - besøg Iföværkets Industrimuseum. I Näsum kan I besøge landets eneste sted for at tørre humle og prøve egnens egen øl; Näsumaöl. Du kan vælge fra en række forskellige overnatningsmuligheder, der er karakteriseret ved at være små hyggelige steder nær nature.

Helsingborg in Skåne

Byer i Skåne

I Skåne, dejligt tæt på Danmark, er der god plads – alligevel er det et af de områder i Sverige med flest indbyggere.

Skåne

Naturen i Skåne

Den skånske natur byder på pastorale idyller og storslåede kulturlandskaber, nationalparker, fiskevande, rideture og uendelige vandringsmuligheder.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden