Båstad - en tennisby med badestrande

  • Hovs hallar close to Båstad, Skåne
    Hovs hallar close to Båstad, Skåne

    Bertil Hagberg/skane.com

[text]

Pladser

Tennisverdenens topspillere mødes i Båstad til et opgør i den fjerdeældste GP turnering i verden. Catella Swedish Open i Båstad.

Båstad ligger ca. 55 km fra Helsingborg, med Hallandsåsen mod syd og havet mod nord. Hvis man kører øst fra centrum, når man åsen, hvor der er smuk natur og flot udsigt over Laholmbugten.

Tennis - Swedish Open

Tennisverdenens topspillere mødes i Båstad til et opgør i den fjerdeældste GP turnering i verden, Swedish Open i Båstad. Omkring den anden uge i juli hvert år er Båstad værtsby for tennisturneringen Swedish Open. Collector Swedish Open for kvinder, er Europas tredjestørste tennisarrangement efter Wimbeldon og Paris og finder sted sammen med mændenes Skistar Swedish Open.

Børnevenlige badestrande

Båstad har et par børnevenlige badestrande, og har igennem de sidste to hundrede år været kednt som en berømt bade og kurby.

Velkommen til Båstad - Sveriges førende tennisby!

Dunkers kulturhus, art gallery in Helsingborg

Helsingborg

Helsingborg har som den næststørste by i Skåne rigtig meget at byde den besøgende på. Her er restauranter, caféer og spændende butikker og et væld af kulturelle oplevelser.

Ystad Saltsjöbaden in Skåne, Southern Sweden

Wellness og spa i Skåne

Her kan I rigtig få tid til at slappe af og få ny energi; finde ny inspiration til livet og hverdagen. Et spabesøg er det bedste af to verdener – med velbringende effekt på både krop og sjæl.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden