Spa i Halland

  • Hotel Tylösand Spa
    Hotel Tylösand Spa

    Hotel Tylösand Spa

[text]

Pladser

I Halland lever den mangeårige tradition for spa- og kurophold i bedste velgående - og kvaliteten er helt i top.

De første badehoteller blev grundlagt i Varberg tilbage i midten af 1900-tallet, og byens ”Kallbadhus” er et enestående monument over spa-traditionerne i Halland.

Indimellem kan alle trænge til en velfortjent pause, langt væk fra fra hverdagens stress og jag, og så er et spa- og wellness-ophold i Sverige den helt rigtige "medicin" for sjæl og krop. Forkæl dig selv, din partner, venner eller famiien med massage, wellness-behandlinger og gourmet-mad m.m. - Halland har alt der skal til, for at slappe af med luksus du har råd til og virkelig "lade batterierne op".

Kurophold i Halland

Hallands mange forskellige kursteder byder på en lang række flotte miniferie-tilbud, hvor Hallands smukke natur skaber den perfekte ramme om dit spa- og wellness-ophold. Natur og kursteder passer perfekt sammen, men det handler bestemt også om meget mere end bare en helsekur!

På et SPA-hotel bor du behageligt og får oplevelsen af gode og sunde måltider, behandling og afslapning, lige meget hvor du end vælger at bo. Vidste du i øvrigt, at dem fra Halland lever længere og er mindre sygemeldte end alle andre svenskere? Det er da et argument for at forkæle sig selv i Halland, der er til at forstå!

Moderne kursteder med historie

Både Varbergs Kurort Hotell & Spa og Varbergs Stadshotell & Asia SPA har bevaret og udviklet kurtraditionerne med bl.a. afslappende bade, behandlinger og aktiviteter, der styrker din generelle sundhed. På det sidstnævnte oplever du den klare asiatiske inspiration med japanske bade og taiyang massage.

I Halmstad på Hotel Tylösands spa-center kan du året rundt nyde alt fra sauna med dufte fra Hallands traditionelle helse-urter til bade i den opvarmede, kombinerede indendørs og udendørs swimmingpool, mens du nyder den imponerende udsigt over himmelen og havet.

Spa - for krop & sjæl

Vil I opleve den levende svenske spa-tradition og den bedste påvirkning fra udefra, er Halland det helt rigtige sted at søge hen. Både krop og sjæl vil elske jer for det!

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Spaophold i Sverige

Det bliver mere og mere populært at forkæle sig selv med lidt ekstra luksus og afslapning som modvægt til en hektisk hverdag, og her er et spaophold i Sverige en oplagt mulighed.

One of many beaches in Halland

Byer i Halland

Byerne i Halland ligger som perler på en snor langs kysten, Västkust-jernbanen og motorvejen. Det er levende og aktive handelsbyer med et varieret udbud af kulturaktiviteter.

Comwell Varbergs Kurort

Et rigtigt spa – med oplevelser, der varer længe! I kommer til det rette sted – for det er ikke tilfældigt, at vi kaldes Europas bedste spa. Ældgamle SPA-traditioner tilsat sans for fremtiden.

Varbergs Stadshotell

Varbergs Stadshotell & Asia Spa er et af Sveriges mest moderne konference- og wellness-hoteller. Den stemningsfyldte atmosfære fra starten af 1900-tallet er omsorgsfuldt forenet med den seneste...

Hotel Tylösand Spa

Drømmer du om luksuriøs afslapning og spa i smukke naturomgivelser? Så er det prisvindende Tylösand Spa i Sverige lige noget for dig. Her får du en komplet spa- og wellness-oplevelse, hvor rødvinen...

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden