Kungsbacka

  • Tjolöholms castle in Kungsbacka
    Tjolöholms castle in Kungsbacka

    © halland.se

[text]

Pladser

Kungsbacka ligger helt oppe i den nordligste del af Halland, kun ca. 25 km. fra Göteborg. Syd for byen ligger det kendte "KungsRike", der er fællesbetegnelsen for en række landlige attraktioner.

Her kan I blandt andet opleve Tjolöholms Slott, kulturreservatet Äskhult, vandre i de naturskønne opgivelser ved Fjärås Bräcka og nyde den lokale mad med inspiration fra både fisk og vildt. I kan også besøge Sveriges største peberrods-landbrug.

Med toget kommer I direkte til det centrale Kungsbacka, hvor der både er mulighed for at overnatte og shoppe. Vil I hellere bo ude ved havet, kan kystbyerne Åsa og Frillesås anbefales.

I Kungsbacka er I altid tæt på delikate madoplevelser, smuk og varieret natur og flere velkendte golfbaner med forskellige typer af udfordringer.

Kallbadhuset in Varberg, Halland

Varberg

Uanset om I vælger at bo ude ved den forfriskende kyst, inde i det charmerende Varberg eller i de naturskønne landområder, der strækker sig ind i Halland, så vil I opleve høj kvalitet og et varieret udvalg af overnatningsmuligheder.

The Drawing Museum of Laholm

Laholm

Man bør unde sig selv et besøg i Laholm. Med rødder helt tilbage til 1200-tallet er det Hallands ældste by, og det kan man mærke i den smukke gamle bykerne med skæve, brostensbelagte gader.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden