Bräkne Hoby - midt i Blekinge!

[text]

Pladser

Den smukke natur i Bräkneådalen og i Järnaviks kystsamfund inviterer til mange aktiviteter.

Et højdepunkt er at cykle de 60 kilometer på ruten i Bräkneådalen og opleve både skoven og kultursamfundet i den nordlige del som det vidunderlige kystlandskab i syd.

Langs Bräkneruten giver skilte information om de forskellige Blekingesamfund. Langt de fleste ruter er endda tilgængelige, hvis I ankommer i bil.

Der er også en mulighed for en hestevognstur langs Bräkneåen og grill ved åens bred, hvor der er legepladser for børn. Turen kan også tage jer ud på eventyr i Snapphaneskoven eller en rigtig indianerby. I kan også vandre, fiske eller prøve jagtskydning.

"I Bräkneådalen er der mange hyggelige overnatningsmuligheder - lige fra camping til herregårde"

I Järnaviks skærgård kan I padle kajak mellem øerne, leje en båd til lidt længere ture eller prøve lykken med lystfiskeri, ride islandske heste eller måske ovenikøbet bjergklatring.

I Bräkneådalen er der mange hyggelige overnatningsmuligheder - lige fra camping til herregårde. Der er fantastiske restauranter og spændende butikker, både i det centrale Bräkne-Hoby og i distriktet.

Karlshamn in Blekinge

Karlshamn

I kan også bare slentre langs de brostensbelagte gader indrammet af farverige små træhuse, kigge op mod tårnet og måske trave op til Pengaberget - bare for udsigtens skyld.

Fishing in Mörrum

Mörrum

Mörrum er karakteriseret ved Mörrumsåen, der løber gennem samfundet på sin vej til havet. Åen er omkring 185 km lang og løber helt fra det smålandske højland og afvander blandt andre søer Helgasøen og Åsnen.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden