Inlandsbanan - det direkte spor til ”Europas Alaska”

Ta’ med toget på en opdagelsesrejse på langs af Sverige; mød menneskene og livet i det smukke og barske Nordsverige, som de fleste kun har hørt om, og oplev noget af den sidste uberørte og storslåede natur i Europa. Det er rejsen til jer, der stadig har lidt eventyrlyst i kroppen! Vildt spændende uden på nogen måde at være vildt farligt! Mest af alt bare vildt hyggeligt!

Inlandsbanan er en af verdens mest berømte og spektakulære jernbanestrækninger; 1.300 km. fra Kristinehamn i Värmland i syd gennem Sveriges imponerende indre til Gällivare i Lapland, anlagt fra 1907 til 1937. Turen tager minimum 2 hele dage, men de allerfleste bruger meget længere tid for at få alle oplevelserne og indtrykkene med. Inlandsbanans hyggelige motortog kører gennem hele sommeren fra midten af juni til midten af august – og på udvalgte dage i vinterperioden.

  • The Inland Railway, 1300 km of scenic railway

The Inland Railway, 1300 km of scenic railway

Anderledes oplevelser med komfort


På Inlandsbanans i alt 9 populære færdigpakkede ”Tog + Hotel” rejser får I både eventyr, komfort på gode mellemklasse hoteller og tid til at opleve livet og naturen i ”Sveriges baghave”!
På alle ”Tog + Hotel” rejser får I overnatning i gode senge på hyggelige hoteller i byerne på strækningen, solide og mættende morgenmåltider og masser af aktiviteter undervejs.
Prøv f.eks. turene ”Lapland Sjæl” med 6 el. 8 overnatninger og samiske oplevelser, ”Egne favoritter” med 3, 5 eller 7 overnatninger og med jeres helt egne aktiviteter, ”Tåg så in i Norden” med tog-rundrejse gennem Sverige og langs Norges kyst eller den eventyrlige rundrejse, ”Drømmerejsen”, med Inlandsbanan, tog til og fra Norge og 2 hele nætter og dage ombord på Hurtigruten langs Norges kyst.

Se alle de spændende ”Tog + Hotel” arrangementer på www.inlandsbanan.com, hvor I også kan læse meget mere om rejsen gennem det genuine og ukendte Sverige, og de mange store natur- og kulturoplevelser langs sporet gennem det indre Sverige. På hjemmesiden kan I også bestille det nyeste inspirationskatalog ”In i det stora vilda”.

I kan selvfølgelig også gøre den store oplevelsestur i traditionel ”Interrail-stil” med jeres eget valg af hoteller, pensionater, B&B steder eller camping, mad og lige netop jeres aktiviteter og oplevelser undervejs: Inlandsbane-kortet giver jer fri rejse i 14 dage; her er toget den røde tråd i jeres helt egen ferie, men kortet gælder også til en række udvalgte ruter med ”Fjällbusser” længere ind i fjeldene.

Rejse-oplevelser I vil huske resten af livet


Togene på Inlandsbanan stopper i byer og ved de mange spændende attraktioner, som togets vært beretter levende om. Der standses også for elge på sporet, ved forladte bjørnebo og selvfølgelig, når polarcirklen passeres! Med jævne mellemrum gør toget et længere stop til kaffe- eller spisepauser med lokale specialiteter. Ofte serveret på stationen af lokale fra byen. Jeres medrejsende står af og på undervejs; nogle skal ud for på egen hånd at opleve attraktioner og natur, andre kommer på efter at have brugt en dag eller to på oplevelser i byen eller området. Stemningen i toget er afslappet og imødekommende; her kommer alverdens mennesker i snak i begejstring over oplevelserne, mens de følger sporet gennem vinduerne eller over lokomotivførerens skulder.

Ta’ med ud i den friske luft, til de brusende elve og til skovens og de åbne vidders ro. Oplev dyrene i deres rette omgivelser. Indånd atmosfæren, mærk sammenholdet i de hyggelige små byer, og mød mennesker i pagt med omgivelserne og med dyb respekt for det oprindelige. Oplev verden sådan lidt væk fra alfarvej!

Inlandsbanan er ganske enkelt det direkte spor til unikke oplevelser, som I vil mindes hele livet!

Vil I vide mere?

Klik ind på www.inlandsbanan.com, og læs meget mere – på svensk – om Inlandsbanan og de mange spændende oplevelser. Her finder I information om oplevelser undervejs, attraktioner og hoteller, praktiske informationer og beskrivelse af ”Tog + Hotel” pakke-arrangementer og den helt frie rejse med ”Inlandsbanekortet”. I kan også følge os på Facebook. Hjemmesiden og kataloget er inspiration til det rene eventyr

 

Bestil rejsen online!

I kan bestille og købe både Inlandsbanekortet, almindelige billetter og pladsbilletter direkte på vores hjemmeside www.inlandsbanan.com. I kan også bestille på mail info@inlandsbanan.se eller på telf. +46 771-53 53 53; her kan I også bestille vores populære ”Tog + Hotel” pakke-arrangementer med overnatninger undervejs.

Så lidt koster oplevelserne med Inlandsbanan

”Tog + Hotel” pakke-arrangementer med overnatninger, morgenbuffet, togrejse og evt. aktiviteter undervejs koster fra 4.730 SEK pr. voksen og fra 2.935 SEK pr. barn. Inlandsbanekortet, der giver fri rejse på hele Inlandsbanan i 14 dage, koster kun 1.795 SEK. Pris på enkeltbilletter afhænger af distancen; f.eks. koster Mora – Östersund 514 SEK og Östersund – Gällivare 1.194 SEK. I skal ikke køre mange strækninger, for Inlandsbanekortet er den billigste løsning! Der er gode rabatter til unge under 25, til studerende og til seniorer – også på de færdigpakkede ”Tog + Hotel” rejser. Og er I en familie, rejser 2 børn op til 15 år gratis sammen med voksne!

Til og fra Inlandsbanan

I kan komme til og fra Inlandsbanan med toget til Mora, Östersund og Gällivare, egen bil eller med fly (SAS til bl.a. Stockholm, Östersund, Arvidsaur og Kiruna). Inlandsbanans billetkontor hjælper gerne med tilslutningsbilletter med toget helt fra København; det er også det mest miljøvenlige! I kan også kontakte DSB stationer med udlandssalg eller SJs (de svenske statsbaners) website, www.sj.se; her kan I få hjælp til og købe togbilletter frem og tilbage, men IKKE Inlandsbanans billetter og kort.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden