Byer i Nordsverige

  • Church Town in Luleå, listed as a World Heritage
    Church Town in Luleå, listed as a World Heritage

    Mikael-Westh/Johnér

  • Restaurant and Bar REX in Umeå
    Restaurant and Bar REX in Umeå

    Johan Gunseus

[text]

Pladser

Nordsveriges store byer tilbyder et stort udbud af aktiviteter for både sommeren og vinteren. Her findes både skærgård, shopping og masser af andre spændende attraktioner. Hvad med at besøge f.eks. Europas Kulturhovedstad 2014 - Umeå? Eller opdage Gammelstaden i Luleå?
Umeå River

Umeå

Umeå i det nordlige Sverige byder på fantastiske oplevelser i naturen, samt masser af seværdigheder.

Dog sled tour in Kiruna during the snow festival

Kiruna

En ny flyrute direkte fra København til Kiruna i Lappland giver mulighed for vinteroplevelser som nordlys, skiløb i fantastisk sne og bjergtagende omgivelser. Eller hvad med en overnatning på verdens største ishotel?

Jamtli the county museum in Östersund, Jämtland

Östersund

Østersund, som er hovedbyen i Jämtland, påkalder ofte sig selv titlen som ”Sveriges midtpunkt”, og er da også centurm for alle typer aktiviteter både sommer og vinter. Her er shopping, kultur, action-sport, natur og leg for børn og hele familien.

Visit Sundsvall

Sundsvall

Sundsvall har altid noget at friste dig med, uanset hvornår på året du kommer på besøg. Her er fantastiske udfoldelsesmuligheder i omegnens smukke natur, samt spændende kultur, historie og fritidsaktiviteter.

Church Town in Luleå, listed as a World Heritage

Luleå

Langt oppe i nordsverige finder du en sand perle i Luleå. Foruden gode shopping- og overnatningsmuligheder, byder Luleå på spændende kulturhistorie og unikke oplevelser med natur og skærgård.

Winter holiday at Idre Fjäll

Skellefteå

“Guldstaden” Skellefteå, højt oppe i Nordsverige, er et paradis for naturelskere og har samtidig masser at tilbyde kunstelskere, historisk interesserede, power-shoppere og stort set alle andre.

Örnsköldsvik

Ørnskøldsvik ved Sveriges “Høje Kyst” er en perle for naturelskere hele året, med solvarme skærgårdsklipper og knitrende sne, men samtidig har byen puls.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden