Parkering i Malmø

  • Malmö
    Malmö

    Werner Nystrand/Malmö Turism

[text]

Pladser

For de, der ønsker at have egen bil med til Malmø, er parkering ikke noget problem.

Malmø har en behagelig og velordnet trafik, samt masser af parkeringsmuligheder. En kør-selv-tur kan derfor være en god og praktisk mulighed.

Det centrale Malmø har hele ni store parkeringshuse. Åbningstiderne og priserne varierer, men du kan altid betale med dit kreditkort. Der er blandt andet også gode parkeringsmuligheder ved alle de store indkøbscentre, hvoraf Triangeln, Caroli og Hansacompagniet er blandt de mest centrale.

"Det er generelt lettere at finde parkering i Malmø end i København"

Parkeringshuset ”Anna”

I det 13-etager store parkeringshus ”Anna”, som ligger super-centralt lige ved siden af bymidten på Drottninggatan på den anden side af kanalen, kan du oven i købet gratis låne cykel, klapvogn og paraplyer når du parkerer.

Zone-system

Ved parkering i p-båse i, og omkring, Malmø centrum gælder et særligt ”zone-system”. Parkeringstaksten er nemlig inddelt i tre prisklasser markeret med farve-kategorierne ”grøn”, ”hvid” og ”rød”, hvoraf ”grøn” er billigst og ”rød” parkering dyrest. Opdeling er baseret på geografiske lokaliteter i byen og tider på døgnet. Du kan læse mere om parkeringsafgifter i Malmø her.

Kort over P-områder

PMalmø har på deres hjemmeside et detaljeret kort over P-områder, hvor du kan finde information om parkeringsmulighederne i hele det centrale Malmø. Det er generelt lettere at finde parkering i Malmø end i København.

Måske får du brug for et kreditkort

HUSK dog at have et kreditkort ved hånden når du skal parkere i Malmø, da det mange steder ikke er muligt at betale med kontanter (automaterne har ikke altid møntindkast).

The Öresund Bridge

Transport til og fra Malmø

Malmø er rykket “tættere på” og med en rejsetid på få minutter fra København, er Malmø i dag et relevant praktisk alternativ.

Scandic Hotel Kramer in Malmö

Hoteller i Malmø

Også indenfor overnatning er udvalget i Malmø imponerende – du finder let et hotel efter netop din smag.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden