Transport til og fra Malmø

  • The Öresund Bridge
    The Öresund Bridge

    © Silvia Man/imagebank.sweden.se

[text]

Pladser

Det er nemt for os danskere at komme til Malmø. Efter åbningen af Øresundsbroen er rejsetiden faktisk kun få minutter – uanset om man foretrækker toget eller bilen.

Malmø er rykket tættere på

Trafikken i Malmø er velordnet og logisk, samtidig med at parkeringsmulighederne er fine. Se mere om parkering i Malmø her (link ”Parkering i Malmø”).

Med Øresundstoget er det nemt

Vælger I at ankomme med Øresundstoget er dette også super nemt. Toget kører hvert 10. minut fra København, og over broen kører det nu lynhurtigt ind til Centralstationen i Malmø via den direkte ”Citytunneln” forbindelse. Toget stopper oven i købet ved Hyllie Station, kun 80 m. fra den nye multiarena, og ved undergrundsstationen ”Triangeln”, lige under det store indkøbscenter i bymidten.

 Det betyder at toget kører direkte både til de store sports- og kulturbegivenheder og til alle butikkerne, restauranterne, caféerne og kulturoplevelserne inde midt i byen. Og – måske allerbedst – toget er lige ved hånden, når I skal hjem igen med fyldte indkøbsposer eller hovedet stoppet med oplevelser.

Malmø til fods

Malmø er dejlig by for fodgængere. Det er let at komme rundt ad gågaderne og de brede fortove – og afstandene mellem de spændende steder i centrum er ikke lange. Dog er der også gode muligheder for at benytte sig af offentlige transportmidler.

Taxi - nemt og bekvemt

Med adskillige taxi-firmaer i byen, er det altid nemt og bekvemt at køre i taxi i Malmø. Man kan også benytte sig af netværket af bybusser der, ligesom i Danmark, opererer i zoner. Bussystemet har to centralstationer, nemlig Centralplan, som ligger lige foran hovedbanegården, og Busscentralen, som også er hovedkontor med billetsalg og information om regionale busforbindelser.

 

Malmö

Parkering i Malmø

Du finder nemt gode parkeringspladser I Malmø – så en kør-selv-tur kan sagtens være praktisk.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Shopping i Malmø

Hvorfor er Malmø bare perfekt til en hyggelig shoppingtur? Ganske simpelt; I kan gå rundt til alle butikkerne og indkøbscentrene – næsten da!

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden