[text]

Västra Hamnen i Malmø

Västra Hamnen ligger ud til Øresund, og er skabt på det område, der engang husede det legendariske Kockums skibsværft. Da værftet lukkede, overtog byen det forurenede og nedslidte område. I samarbejde med internationalt anerkendte byudviklere og arkitekter har man forvandlet området til et mønster eksempel på et bæredygtigt bolig- og forretningskvarter. Et kvarter, der absolut er spændende at besøge og opleve.

  • Western harbour in Malmö

Western harbour in Malmö

Bæredygtighed og livskvalitet står øverst på dagsordenen i Västra Hamnen. I kan få meget mere at vide om bæredygtig udvikling i Västra Hamnen.

Livskvalitet kommer f.eks. til udtryk i den næsten vovede arkitektur, der præger kvarterets bolig-, kontor- og offentlige bygninger. Livskvaliteten ses også i de attraktivt anlagte kanaler, damme og vandløb, og ikke mindst i de grønne områder (nogle af dem anlagte på bygningernes), der kan nydes mange steder i kvarteret. Som en naturlig konsekvens af bydelens placering helt ude ved vandet er strandpromenaden spækket med restauranter, barer, caféer og værtshuse, der summer af liv, ikke mindst i sommermånederne.

På en gåtur langs kysten kan I nyde den storslåede udsigt til Øresundsbron og ud over Øresund. I vil også se vartegnet for Västra Hamnen, Turning Torso bygningen vride sig 200 m. op over den nye grønne bydels lejligheder, kontorbygninger, strande og strandpromenade.

I kan se et grønt kort over Malmø her

Malmø er førende i verden i bæredygtig byudvikling. Det kan I lære mere om her.

Restaurant Årstiderna in Malmö

Mad og drikke - i Malmø

Voksende interesse for det klassiske skånske køkken og lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom blandt de mange, og ofte mindre restauranter i Malmø varierede restaurationsliv.

The Malmö Opera

Malmø Opera

Storslået arkitektur, marmor og musik.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden