[text]

Kroer, bistroer og barer i Malmø

Malmø er ikke for ingenting den største by og hovedstaden i Skåne, der er kendt som Sveriges spisekammer, rigt på fed agerjord, håndværksproduktion og med et enestående regionalt køkken. Og alt det genfinder I på spisekortene i Malmøs mange restauranter.

  • Bastard in Malmö

Bastard in Malmö

Favoritterne helt inde i centrum

Brogatan er et klassisk spisested, der serverer en fantastisk pyttipanna (og anden solid husmanskost) in baren. Rosen Bar & Dining på Mäster Johansgatan 15 er populær blandt de lokale, bl.a. for de sæsonbestemte retter med et ægte fransk touch og for de populære søndage brunch-arrangementer (med spandevis af pandekager!)

Her sker det - downtown Malmø

Bastard, der er Malmøs nyeste, p.t. mest sexede og meget succesrige bistro, bl.a. p.g.a. deres total-udnyttelse af det slagtede dyr, er kendt for både menuer i mesterklasse og deres superb bar menu.

Andre restauranter der kan rekommenders er Epicuré, Mrs. Brown og Belle Epoque  Mer ekslusive alternativ er Bloom in The Park, Köttbaren og  Lemongrass

Restaurant “bloom in the park” in Malmö

Restauranter i Malmø

Malmø er berømt i Sverige for den udsøgte kombination af impulser fra de internationale madkulturer og de bedste skånske traditioner; de mødes i Malmø og i Skåne, og sød musik – og god mad – opstår.

Restaurant Salt & Brygga in Malmö

Lækker og hurtig mad – på Malmøs gader og stræder

I Malmø er der altid lækker og hurtig mad lige rundt om hjørnet; alt godt fra havet, take away mad fra alle verdens hjørner eller en etnisk restaurant.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden