[text]

Mad og drikke - i Malmø

Voksende interesse for lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom i Malmø varierede restaurationsliv.

  • Restaurant Årstiderna in Malmö

Restaurant Årstiderna in Malmö

Nye smagsoplevelser og påvirkninger fra nær og fjern bliver blandet med de regionale traditioner fra Skåne. I Malmø kan I bl.a. smage ”spättekaka” (den klassiske sukkerrige dessertkage, der bages på et spyd), opleve ålegilde, nyde den traditionsrige gåsemiddag, der serveres i tiden rundt om Mortensaften i november, eller spise æggekage, serveret med bacon, og alle mulige slags marinerede sild. Restaurantbesøg i det pulserende Malmø er en afslappet og nydelsesfyldt oplevelse.

I Malmø vil I opleve veltilberedt mad, ofte skabt på lokale råvarer, i de bedste skånske køkkentraditioner, men også med inspiration fra andre store europæiske gastronomiske regioner.  Maden er god, gedigen og velsmagende, serveret under hyggelige former.

Restaurant Salt & Brygga in Malmö

Lækker og hurtig mad – på Malmøs gader og stræder

I Malmø er der altid lækker og hurtig mad lige rundt om hjørnet; alt godt fra havet, take away mad fra alle verdens hjørner eller en etnisk restaurant.

Restaurant “bloom in the park” in Malmö

Restauranter i Malmø

Malmø er berømt i Sverige for den udsøgte kombination af impulser fra de internationale madkulturer og de bedste skånske traditioner; de mødes i Malmø og i Skåne, og sød musik – og god mad – opstår.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden