[text]

Moderna Museet i Malmø

Moderna Museet Malmö er det eneste museum nord for Amsterdam med en international kunstsamling, der dækker hele det 20. århundredes moderne billedkunst og fotografisk kunst. Samlingen omfatter værker af store kunstnere som Picasso, Dalí, Matisse, Kandinsky og Rauschenberg.

  • Moderna Museet in Malmö

Moderna Museet in Malmö

Moderne kunst er flyttet ind på det gamle elværk

Moderna Museet Malmö er en afdeling af det legendariske Moderna Museet Stockholm, der er specialiseret i svensk og international kunst fra det 20. og 21. århundrede. Museet har godt 800 m2 udstillingsareal i et nænsomt ombygget gammelt elværk, hvor turbine hallen fortsat er bevaret.

Et aktivt museum

Moderna Museet Malmö samarbejder tæt med Moderna Museet Stockholm, men museet tilrettelægger også selv helt egne udstillinger. Der er flere skiftende udstillinger hvert år, og museet har arbejdende værksteder, forelæsninger og guidede rundvisninger for både voksne og børn.

Moderna Museet Malmö ligger på Gasverksgatan 22, bare 10 minutters gang fra Malmö Centralstation eller en kort bustur fra stationen. Museet har åbent tirsdag-søndag kl. 11.00 – 18.00, og er lukket på mandag og officielle helligdage.

Malmö Museums at Malmöhus castle

Museer, som bare skal ses i Malmø

Malmø er en ultramoderne by med et forbløffende udvalg af museer med fokus på lærdom og oplevelser.

The Malmö Opera

Malmö Opera och Musikteater

Inden for scenekunstens verden byder Malmö Opera och Musikteater på et særdeles varieret program, der spænder fra klassisk opera til musicals og børnekoncerter.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden