Malmø festivalen

[text]

Pladser

Tag vennerne eller familien med til store oplevelser og hyggeligt samvær under Skandinaviens største festival.

Fra Københavns Hovedbanegård er der blot 30 min. til masser af oplevelser med musik, kunst, kultur, mad og meget mere under årets festivaluge.

I ugen 16. til 23. august 2013 vil Malmø være et sandt overflødighedshorn af oplevelser. Gå ikke glip af Sveriges ældste by-festival med dans, musik, artisteri og mad fra alle verdenshjørner når Malmøfestivalen åbner sine ”døre” for dig.

"Malmø-festivalen byder på meget mere end blot musik.."

Festivalugen byder på alt fra spændende teaterforestillinger, konkurrencer og kunstværker i byrummet til koncerter med store kendte kunstnere og de hotteste nye navne. Med ca. 1.400.000 besøgende er Malmø-festivalen ikke blot Sveriges ældste, men også Skandinaviens største festival.

Alt det sjove og spændende foregår i Malmø’s centrale og let tilgængelige dele omkring Stortorget, Posthuspladsen, Gustav Adolfs Torg, Raoul Wallensbergs Park, Sødertull, Altonaparken, Østra Slottsparken og Centrum. Husk at ALT ER GRATIS!! - det er nemlig noget af det bedste ved Malmøfestivalen: alle kan være med og nyde godt af alle de hundredevis af oplevelser og stemninger i gader, stræder og parker.

Stjernespækket program

Blandt de mange store og internationalt kendte musiknavne indenfor forskellige genrer, som vil underholde rundt omkring på festivalens scener, er: Maia Hirasawa, Bo Kaspers Orkester, Calexico, El Perro Del Mar, Mando Diao, Cult of Luna, Fallulah, Looptroop Rockers, Flogging Molly og mange mange andre, mens der også vil være alsang, øl-telte med 60er-musik og masser af forskellige café-koncerter med mere.

Snacks og nye madopdagelser

Med alle de spændende aktiviteter og oplevelser, der sagtens kan få en hel dag til at gå hurtigt, bliver der dog brug for spise- og snack-pauser - og alene på grund af de mange spændende madoplevelser er festivalen et besæg værd! Rundt omkring i byens centrum, og især ved madmarkedet på Gustav Adolfs Torg, tilbyder små og større boder på masser af forskelligartet og lækre frisklavede delikatesser fra hele verden. Naturligvis er der også masser af muligheder for at købe is, slik og diverse drikkevarer.

Malmøfestivalen er let tilgængelig for os danskere og ligger i en bekvem afstand på blot 30 min. fra Hovedbanegården i København. Hop på toget - og en halv time senere står du midt i alt det sjove og kan nyde stemningen, maden og kunsten, mens du glæder dig til dit favorit-band går på scenen på Stora Torg.

Snyd ikke dig selv for nogle fantastiske dage med oplevelser under Malmøfestivalen.. - tag vennerne eller familien med og nyd sommerstemningen i Malmø!

Her er link til Malmöfestivalens hjemmeside

Malmö Konsthall

Malmøs kulturliv

Malmø er en behagelig ”lille” storby, og alle de store kulturelle seværdighed ligger, så I nemt kan gå mellem dem.

Restaurant Årstiderna in Malmö

Mad og drikke - i Malmø

Voksende interesse for det klassiske skånske køkken og lokalt producerede råvarer har skabt et reelt boom blandt de mange, og ofte mindre restauranter i Malmø varierede restaurationsliv.

 

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden