[text]

Malmø Opera

Malmøs operahus bliver betragtet som et mesterværk i funktionalistisk arkitektur, designet af de anerkendte arkitekter, Sigurd Lewerentz, Erik Lallerstedt og David Heldén. Operahuset har en af Nordens største sale med plads til 1.500 tilhørere. Selve scenen er også en af største i Europa, og husets foyer er kendt for både den elegante marmortrappe og sin rummelighed.

  • The Malmö Opera

The Malmö Opera

Plads til både musik og dans

Malmö Opera spiller et klassisk internationalt opera repertoire. Her kan I både opleve de store operaklassikere, musicals og nutidige musik-dramaer og shows. På den mindre scene, Operaverkstan, er der ofte moderne forestillinger for børn og unge mellem 3 og 19 år.

Nyt svensk operablod

Hvis I har interesse for nyskabende kunst, kan I opleve nye svenske produktioner af operaer og musicals. I kan også være med til gallaaftener, orkester- og kammerkoncerter, moderne dans og klassisk ballet.

I operaens foyer kan I opleve malerier af kendte svenske kunstnere som  Carl Milles og Isaac Grünewald. I kan også fordrive ventetiden med en drink i foyerens operabar eller nyde en middag i den elegante Malmö Opera Grill.

The Hives

Moderne svenske ikoner – ABBA, design og kultur

Det er måske Sveriges kultur og moderne indstilling til alt, der er landets vigtigste eksportvare. Svensk design, musik, kunst og litteratur beundres over hele verden.

Falun Mine/Falu koppargruva – World Heritage Site

Der er ikke noget tørt og kedeligt over Sveriges museer

Sverige har mange museer af alle slags – fra de mest storslåede nationale museer til private samlinger. Hvad arkitekturen angår, er hele registeret repræsenteret – fra det helt klassiske til det mest ultramoderne.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden