[text]

Malmøs kulturliv

Malmø festivalen i slutningen af august er årets store fest i Malmø – og I er hermed inviteret. Festivalen byder gadegøgl og forestillinger i det fri, dans, levende musik, scener inde og ude over hele byen, boder overalt med mad fra alverdens lande og oplevelser dagen lang. Bare alle dage var som en dag på Malmø festivalen!

  • Malmö Konsthall

Malmö Konsthall

Malmø festivalen

Den bliver kaldt Skandinaviens største festival, og sandt at sige dækker Malmø festivalen stort set også alle typer og stilarter indenfor musik, kultur events og ‘happenings’, kunst og design, børne-arrangementer, sport og livsstil, mad og drikke og meget, meget mere.  Malmø er helt oppe i det høje gear, og vrimler med festivalglade mennesker i en uge i slutningen af august. Det er det helt rette tidspunkt til at besøge byen.

Malmö Opera og musikteater

Malmö Opera spiller både de internationalt gængse operaklassikere, musicals og moderne musikdramaer. I Operaverkstan laver man moderne forestillinger for børn og unge mellem 3 og 19 år.  Besøg endelig operabygningen i Malmø; den bliver betragtet som et arkitektonisk mesterstykke i funkis stilen fra den funktionalistiske periode i svensk bygningshistorie. Kik indenfor til en forfriskning eller et godt måltid i den flotte opera-restaurant eller endnu bedre bestil billetter til en af de kommende forestillinger.

Kultur, videnskab og historie i Malmø

Hvis I både vil opleve Malmö Konstmuseum, Malmö Stadsmuseum, Naturhistoriska Museum og Teknikens och Sjöfartens Hus på en dag, kan det ikke være nemmere. De ligger nemlig alle sammen på det imponerende gamle Malmøhus Slott. Selve slottets histories er næsten ligeså spændende som museerne, det huser, men det er en anden historie…

Blandt de andre museer i Malmø, der bør stå på jeres oplevelsesliste, må I ikke gå glip af Moderna Museet Malmö, der har til huse i byens gamle elværk, og som har skiftende udstillinger med moderne kunst af store og anerkendte kunstnere. Malmö Konsthall er kendt for funktionalitet og æstetik, og for den originale udnyttelse af rum og lys i galleriet.

Gør jer selv den tjeneste at anskaffe jer et Malmö City Card, der giver jer rabat på entréen til en stribe attraktioner, varer og ydelser i butikker og på caféer samt fri parkering visse steder.

The Malmö Opera

Malmø Opera

Storslået arkitektur, marmor og musik.

Malmö Museums at Malmöhus castle

Malmøs museer

Det er nemt at opleve Malmøs mange spændende museer. De ligger alle sammen samlet i eller tæt på centrum, så I kan gå rundt til dem. Og det gør unægtelig det hele meget nemmere.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden