[text]

Gøteborgs Opera

Göteborgs Operaen er mere end bare et opera-kompagni; sceneteknikken er i verdensklassen, akustikken berømt, kunstnerne har et utal af øvelokaler, og så har operaen sit eget bibliotek med 15 tons noder og partiturer. Og så er der naturligvis opera, dans, koncerter og musicals, alt sammen samlet under et tag. Man kan kun sige: Imponerende!

  • The Gothenburg Opera

The Gothenburg Opera

Brillant akustik

Den store sal har plads til hele 1.300 tilhørere. Salen er designet i en klassisk ottekantet form med hule lydreflektorer, der skaber en særlig varm lyd, og hele tiden drejer lyden i mod midten af salen.

Se det hele

Ud over at nyde ballet- og opera-forestillingerne, koncerterne og kunstner-optræden kan I også komme med på 1 times guidet rundvisning i hele operahuset. I får et kik bag scenen, kommer med gennem de lange, hemmelige korridorer, og ser parykmagerne, kostumedesignerne og skrædderne trylle i værksteder og på systuer.

Gratis introduktion til forestillingerne

Kik ind på den lille scene eller i operabaren 1 time før den opera- eller danseforestilling, som I har købt billet til, begynder. Her kan I være med til en gratis og uformel introduktion til forestillingen og dens tema.

I behøver ikke frygte at blive sultne eller tørstige. Operahuset rummer 3 caféer, 2 cocktailbarer, og en ret god restaurant. Gør som den typiske svensker: Planlæg og bestil forfriskningen til pause allerede før forestillingen begynder.

Værd at vide:

Høre-handicappede kan låne infrarøde høreapperater og kørestolsbrugere får 50% rabat på den ordinære billetpris.

View over Gothenburg and Museum of World Culture

Museer i Gøteborg

Hva’ siger I til at gå på museum i nogens lejlighed? Eller besøge et underjordisk flymuseum? Eller et museum tilegnet fotokunst og opkaldt efter verdens mest berømte kamera? Gøteborg har spændende museer, hvor I kan opleve kunst, kultur, historie, biler, kameraer og meget mere.

The Malmö Opera

Malmø Opera

Storslået arkitektur, marmor og musik.

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden