24. september 2009

Sverige står rustet til høstferien med masser av familietilbud

Det er tid for høstferie, og hva er vel enklere enn å ta en aldri så liten impulstur til Sverige på barnas premisser? Her venter et stort mangfold av velorganiserte  og barne- og familietilpassede aktiviteter og opplevelser.

Veien er kort til nabolandets høstlige tilbud for mange nordmenn, og en tur krever ikke mye planlegging. Språk og kultur er velkjent, og svenskene skjøtter sin vertskapsplikter og service på en måte nordmenn setter stor pris på. Shoppingmulighetene er jo også betydelige.

PR-sjef i Visit Sweden, Anna Kron Boysen, understreker mangfoldet men anbefaler gjerne noen gode eksempler på opplevelser:

Nordens Ark ligger ganske nær, i Bohuslän. En stor attraksjon og park der man kan se truede dyrearter fra mange deler av verden, eksempelvis snøleopard, sibirsk tiger, ulv, oter, små pandaer etc.

Universum i Göteborg er Nordens største vitenskapssenter og et eventyr for barn i alle aldre, også voksne barn. I syv etasjer venter opplevelser, utfordringer og kunnskap.

Drar man til Skåne, så anbefales Malmöhus og Malmö Museer: Nordens største renessanseslott, omgitt av fire museer; kunst, byhistorisk, naturhistorisk og teknisk.

 - Men det finnes jo mye, mye mer, så går man bare inn på vår hjemmeside: www.visitsweden.com, så kan man enkelt velge det som passer seg og sin egen familie best, sier Anna Kron Boysen.

Kontaktinformasjon:
Anna Kron Boysen, presseansvarlig VisitSweden,
tlf: +45 2616 1376, anna.boysen@visitsweden.com

Pressekontakt Norge

Louise Winberg
PR & Social Media Manager

+47 920 36 262
louise.winberg@visitsweden.com

VisitSweden AS
Sagveien 23 C
N- 0459 Oslo

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden