10. juni 2013

Sverige er populært rejsemål for golf-ferien

Høj kvalitet, god pris og kort afstand gør Sverige til danskernes foretrukne golf-destination. Det viser en ny undersøgelse, som VisitSweden har foretaget sammen med Dansk Golf Union.

Svenskerne kan noget med golf. Det er i hvert fald konklusionen i en ny undersøgelse, foretaget blandt danske golfspillere. Mere end halvdelen af de danske golfspillere rejser på golfferie mindst én gang om året, og hvis de selv må vælge et rejsemål for golfweekenden, mener næsten tre ud af fire, at Sverige er favoritten at tage til.  

”Det er virkelig dejligt, at de danske golfspillere har taget Sveriges golfbaner sådan til sig, og jeg håber, at de bliver ved med at udforske de mere end 500 baner, Sverige har at byde på. Sverige har en enorm variation af golfbaner, idet landet består af meget blandede landskaber og anderledes kuperet terræn. Naturen er i sig selv en velanlagt, golfbane med smukke udfordringer i form af vandløb, bakkedale og vindblæste kystområder. Og så er det værd at nævne, at det oven i købet er generelt billigere at spille golf i Sverige end i Danmark,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager for VisitSweden.  

Høj kvalitet, god pris og kort afstand
Netop den gode pris er en af flere årsager til, at Sverige er så populær blandt de danske golfspillere. Derudover er den korte afstand og den høje kvalitet medvirkende til at trække Sverige op på førstepladsen som golfdestination. Desuden finder godt to ud af tre af de danske golfspillere overnatningsmulighederne attraktive på de svenske golfsteder.  

”Golf-ferien i Sverige kan kombineres med alt, hvad hjertet begærer. Spa-ophold, slotsferie og gastronomi-oplevelser tilbydes ofte i direkte forbindelse med golf i Sverige, så både kæresten eller familien kan nemt tage med – også selvom de ikke spiller golf,” siger Anna Kron Boysen.  

Gæstespillere er mere end velkomne på langt de fleste golfbaner i Sverige. Dog skal man sørge for at medbringe sin spilletilladelse fra klubben derhjemme til forevisning. Se mere information om ture og golfpakker i Sverige på golfsverige.dk  

Fakta
Danske golfspilleres top fem rejsemål for en golfweekend er:
1. Sverige
2. Spanien
3. Tyskland
4. Portugal
5. Tyrkiet    

Fakta om golf i Sverige
Udbuddet af svenske golfbaner er enestående i Sverige. VisitSweden har udarbejdet en golfguide, hvor du kan finde information om de mange svenske golfklubber. visitsweden.com/Golf-Sverige/  

Se information om ture og golfpakker til Sverige på golfsverige.dk  

Om undersøgelsen

Undersøgelsen af danske golfspilleres golfvaner og kendskab til Sverige er gennemført blandt 864 respondenter er indsamlet i ugerne 14, 15 og 16 i april 2013. Respondenternes svar er indsamlet via mailudsendelser til Golf.dk’s medlemsdatabase og bannere på Golf.dk’s hjemmeside. Undersøgelsen er gennemført af VisitSweden og Dansk Golf Union.

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden