17. september 2013

Prøv en ”personal skiferie-shopper”

Hører du til blandt de mange, der godt kunne tænke sig at prøve at komme på ski i vinter? Så læg vejen forbi Aarhus den 5. oktober, hvor man på SkiEvent 2013 helt gratis kan få strikket et unikt skiferie-tilbud sammen med hjælp og rådgivning af en helt personlig ’skiferie-shopper’.

”Er en skiferie noget for os? Og hvor skal vi tage hen, hvis vi gerne vil prøve det? ”

Det er spørgsmål som dukker op i mange hjem her i løbet af efteråret. Og netop i år er der kvalificeret og gratis hjælp at hente, når SkiEvent 2013 afvikles i Aarhus lørdag den 5. oktober. Her vil man nemlig som noget nyt kunne få hjælp fra en helt personlig ’skiferie shopper’ til at finde lige præcis de tilbud, som passer en bedst.

SkiEvent 2013 afvikles centralt i Aarhus på Bispetorv, der for en dag bliver omdannet til et sandt eldorado af ski og sne.  Og selvom det bare er starten er af oktober, så er der allerede udstedt en snegaranti. Helt præcist kommer der faktisk hele 50 tons sne transporteret hertil fra Sölden i Tirol. Og det bliver i dette ski-mekka, at ens ’skiferie-shopper’ sørger for, at man kommer rundt til lige præcis de stande, der kan hjælpe med at skræddersy den helt unikke skioplevelse.

Hvad skal man gøre?
Forløbet med den personlige ’skiferie shopper’ er egentlig ganske simpelt: på dagen møder man op på Danmarks Skiforbunds stand, der ligger lige for foden af den opførte skibakke, og her bliver man matchet med sin personlige hjælper, som alle er dygtige og vidende skiløbere fra de regionale skiklubber.

Turen starter med en kort snak om, hvad man har af overordnede idéer, ønsker og budget for den kommende skitur, og herefter skal man bare sørge for at følge med, lytte og spørge. Skiferieshopperen planlægger nemlig en personligt tilpasset tur rundt på hele pladsen, så man bliver guidet til præcist de steder, der passer til de fastlagte kriterier.

Efter rundturen kan man vælge at teste evner med et par prøveture på skibakken, hvor ens personlige ferieshopper selvfølgelig også sørger for, at man både får det rigtige udstyr og bliver koblet sammen med en passende instruktør. Og for at runde en god ski-dag af på den helt rigtige måde, så kan man vælge at tage det sidste stop i den særlige afterski-bar.

Herfra kan man nyde underholdningen på bakken, som hele dagen igennem bliver styret med sikker hånd af årets konferencier Peter Falktoft – af mange bedre kendt som ’Snebolden’ fra DR P3’s program Monte Carlo. Med Snebolden er der garanti for både skifaglig viden og underholdning. I vinter brugte DR ham faktisk som ekspertkommentator på Winter X-Games og han sad også ved mikrofonen under snowboardkonkurrencerne ved Vinter-OL i 2010.

Bag SkiEvent 2013 står turistrådene fra Østrig, Norge og Sverige, sammen med Danmarks Skiforbund. Man kan læse meget mere om SkiEvent 2013 på www.skievent.dk og på www.facebook.com/skievent. Her finder man masser af nyheder og løbende opdateringer om arrangementet.

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden