13. februar 2012

Sverige storsatser på camperende danskere

Svenskerne har et godt øje til camperende danskere og håber ovenpå et rekordår at kunne få endnu flere danske campister på besøg. Kvalitet, natur, oplevelser og en fortsat attraktiv svensk kronekurs, der ligger langt under den norske og et godt stykke under den danske, skal lokke danskerne til de svenske campingpladser og hytter. Fra den 24. til 26. februar afholdes Danmarks største campingmesse, ’Ferie For Alle’, i Herning, og her vil svensk campingturisme være markant tilstede.

De svenske campingpladser står for hele 60 procent af Sveriges samlede udbud af ”stugor”, et begreb, der dækker over hytter såvel som muligheden for egen campingplads. Hos den svenske campingorganisation SCR ser man gerne, at en stor del af de svenske campingpladser bliver optaget af danskerne:

”De svenske campingpladser oplevede et rekordår sidste år. Og vi tror på, at både 2012 og 2013 vil blive rigtig gode camping år. Og så vil vi selvfølgelig gerne have endnu flere danskere til Sverige for at campere og nyde en natur, man ikke kan opleve i Danmark, samt en svensk kronekurs, der giver luft i budgettet til flere oplevelser,” siger Martin Juhos, som er kommunikations- og markedschef på SCR, og som sammen med masser af repræsentanter fra svenske campingpladser er på plads til ’Ferie For Alle’-messen i Herning.

Vintercamping med potentiale
Der er ikke meget, der på en kold dansk februardag leder tankerne hen på camping. Men sådan behøver det faktisk ikke være. I Sverige er vintercamping nemlig vældig populært. Her vælger mange camping som rejseform, når de skal på ski, både når det gælder alpin og langrend:

”Tag et sted som Idre Fjäll. Det er ikke bare et af Nordens bedste skiområder, de har også en campingplads midt i skiterrænet lige ud til pisterne og en fantastisk natur. Vintercamping er i forhold til skiferien helt ideelt, hvis man gerne vil besøge flere forskellige skiområder eller have flere skidage for pengene, og det er noget, som ikke særlig mange danskere er opmærksomme på. Så selvom ’Ferie For Alle’-messen primært vil handle om sommerprodukter, så kan man sagtens få gode ideer og vintertilbud af SCR og de svenske campingpladser,” siger Eva Eilstrup,

For yderligere oplysninger kontakt:
Eva Eilstrup, PR Manager, VisitSweden. Tlf. +45 31 10 51 67 – mail: eva.eilstrup@visitsweden.com eller søg efter svenske campingpladser på SCR’s hjemmeside: www.camping.se.

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden