2. november 2012

Så er den svenske skisæson i gang

Den svenske skisæson skydes nu allerede i gang, og det lover godt for skiløbet i de svenske fjelde i år. Sådan lyder det fra VisitSweden, efter at tre skisportssteder i Sverige allerede er klar til at åbne områderne for skiløb i den kommende weekend.

Først var der sne og kulde, og straks gik skidestinationerne i gang med at gøre pisterne klar til sæsonstart med store ryk-ind af skigæster på de nordiske skidestinationer. Nu er der tilmed kommet så meget sne, at skisæsonen i Sverige allerede begynder i weekenden, godt to måneder før den første store ferieperiode.

”Både Kläppen i Sälen, Idre Fjäll og Vemdalen længere nordpå har fået så meget sne, at de er klar til at åbne for de danske skigæster allerede i den kommende weekend. Det er helt exceptionelt tidligt, at den svenske skisæson skydes i gang, og det tegner rigtig godt for resten af sæsonen,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Flere lifter og slalompister har åbent fra kl.9-15 i Vemdalen den kommende fredag-søndag. I Kläppen, der egentlig først har officiel åbningsdag 19.november, er flere lange langrendsløjper også åbne og har haft besøg af de første skigæster. Idre Fjäll har også åbnet langrendsløjperne og åbner alpinpisterne den 9. november.

Se mere på www.skiferie.visitsweden.com

Her er den svenske skisæson allerede i gang:

Vemdalen - www.vemdalen.se

Kläppen - www.klappen.se

Idre Fjäll - www.idrefjall.se

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden