27. februar 2012

Roxette-stjerne bruger vin som terapi på det ekstravagante Tylösand Spa

Drømmer du om luksuriøs afslapning og spa i smukke naturomgivelser? Så er det prisvindende Tylösand Spa i Sverige lige noget for dig. Her får du en komplet spa- og wellness-oplevelse, hvor rødvinen, tro det eller ej, bruges som ingrediens til at få din krop og sjæl i perfekt balance.

Tylösand kombinerer spa-oplevelsen med fantastisk natur, gourmetmad og en yderst populær natklub, som er et tilløbsstykke hver weekend, når der bliver spillet op til underholdning og fest. Og det er i sandhed ikke et hvilket som helst spa-hotel den svenske Roxette-stjerne Per Gessle er medejer af.

Hos Tylösand Spa gør man nemlig en dyd ud af at skabe en totaloplevelse af de helt store, når krop og sjæl skal plejes. Meditation, fysisk træning, detox-kure, urgamle indiske Ayurveda-behandlinger og vinoterapi går hånd i hånd, og netop vinens helbredende egenskaber, er prikken over i’et i oplevelsen af afslapning og balance både indeni og udenpå.

”Vi oplever, at ferie med afslapning og selvforkælelse er meget populært, og et spa-ophold er helt ideelt i den kolde, våde og blæsende tid. Med oplevelsen af en sommer uden nok sol, og en iskold og gråbetonede vinter, som heller ikke har givet os særligt meget sne, ser vi, at booking af spa-ophold i Sverige stiger,” sigerEva Eilstrup, PR Manager hos VisitSweden.

Tylösand Spa hører til blandt Svenskernes foretrukne spa-hoteller og er blevet kåret som Sveriges bedste spa-hotel i det svenske magasin PLAZA kvinde. Hér kan man virkelig få fornyet energi til den vintertrætte krop og blege hud. Oplevelsesværdien gør sig gældende for hele konceptet omkring Hotel Tylösand, som kan mætte ethvert behov for velvære, afveksling og forkælelse, på den sjove måde.

”Man har virkelig forstået at imødekomme behovet for wellness, rekreation og ønsket om sund livsstil for alle typer af spa-gæster. Spa-behandlinger, afslappende gåture langs de lækre strande kombineret med Tylösands private kunstsamling, gourmetrestauranten Akvarell, for ikke at glemme natklubben Leifs Lounge – som i sig selv er et tilløbsstykke og en fest i weekenderne, alt dette gør Tylösand helt enestående!” tilføjerEva Eilstrup.

Tylösand Spa er en del af Hotel Tylösand, som ligger ved en af Sveriges mest berømte strande i Halland. Et ophold på Hotel Tylösand spa er svenskernes svar på en wellness-cocktail i særklasse.

For nærmere oplysninger kontakt venligst:
Eva Eilstrup, PR-manager i VisitSweden. Tlf: 31 10 51 67. E-mail: eva.eilstrup@visitsweden.com

Om Hotel Tylösand

Hotel Tylösand ejes blandt andet af den svenske Roxette-stjerne Per Gessle. Hotellet har to restauranter, en piano- og cocktailbar, galleriet Tres Hombres Art og ikke mindst Tylösand Spa. Hotel Tylösand ligger kun 2,5 timers kørsel fra København.

Tylösand Spa har en bred vifte af spa-udbud, og bl.a. også spa-behandlinger der retter sig særligt til mænd. Vinoterapien er en spændende nyhed inden for spa-behandlinger, og for at gøre denne lidt mere ekstravagant, kombinerer Tylösand Spa alle vindruens helbredende egenskaber i deres behandlinger, der gavner alle hudtyper, regenererer hudens celler og reparerer beskadiget hud.

Restaurant Akvarell er en af Hallands populæreste og Sveriges bedste gourmetrestauranter og efter en omfattende renovering genåbner Akvarell den 20 marts. Restauranten byder på en ekstraordinær multikulturel kulinarisk oplevelse og rummer en vinkælder enhver feinschmecker vil elske at afprøve. Akvarell er en del af det gastronomiske samfund Chaîne des Rôtisseurs, der var rodfæstet i 1248-tallets Paris. Gastronomi af Chaîne des Rôtisseurs kendetegnes blandt andet ved ideologien om, at forene ekspertise og kreativitet i den kulinariske kunst, med fokus på det lokale køkken, råvarer og høj kvalitet. Og på Akvarell arbejder man da også ud fra devisen om, at måltiderne er enkle og eksklusive og ledsages af drikkevarer, der skal kunne tilfredsstille selv den mest kritiske gane. PÅ restaurant Akvarell afholdes der ofte også vinsmagningsaftener og man kan desuden nyde godt af Akvarells "jam hylde", hvor man finder hjemmelavede juice og marmelade af al slags frugt og grønt.

Ved Restaurant Tylöhus kan man kombinere sol og hav-badning i de lune forårsaftner med klassisk svensk mad og musik i Piano baren. Restauranten er blandt andet kendt for Bar Tylöhus’ aperitifs, med en komplet cocktail – liste med Tylösands historie og drikkevarer fra 20-erne til de glade 90-erne.

Leifs Lounge er en populær natklub og udover baren finder man også nogle af Gessles imponerende samlinger af guld-plader fra både hans tid med Gyllene Tider og Roxette.

Læs mere på www.tylosand.se

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden