31. januar 2012

Madbyen Gøteborg for enhver smag

Tror du, at Svensk gastronomi kun består af kjøttboller og potatis? Så er det måske en idé at få smag for sagen med en tur til Gøteborg, som er kåret til Sveriges madby 2012. Og med det nyåbnede Clarion Hotel Post er den sidste finish i Gøteborgs markering som en international oplevelsesrig og kulturel storby en realitet.

Gøteborg har for alvor bidt sig fast i ligaen af Europæiske storbyer med deres innovative og visionære initiativer heriblandt det nyåbnede Clarion Hotel Post.  Og med hele fem Michelin-restauranter, Nordens største forlystelsespark, en af verdens mest spændende samlinger af nordisk kunst og kåringen som Sveriges madby, kan der vist ikke herske tvivl om, at Gøteborg har etableret sig som en kulturby i international klasse.

”Gøteborg er en spændende madglad og kulturbåren storby, som er kendt som en af Sveriges mest oplevelses- og traditionsrige byer. Lige fra deres arkitektoniske træhuse og til byens gastronomiske oplevelser, som Gøteborg har sat ekstra fokus på med kåringen som madby i år,” siger Eva Eilstrup, PR Manager hos VisitSweden.

Det nye Clarion Hotel Post er Gøteborgs nye moderne hotel, som er fast forankret i byens historie med nutidens krav til logistik og funktionalitet.  Hotellet skal være samlingspunkt for Gøteborgs mange kulturelle begivenheder, og er et godt supplement til den lille storby på Sveriges vestkyst, hvor man både kan opleve stilheden på en skærgårdsø, ny kultur, byvandringer, forlystelser samt lækker gourmetmad, der kan tilfredsstille og mætte alle munde.

”Clarion Hotel Post’ åbning i sidste uge var et stort tilløbsstykke, ikke mindst pga. den svenske prisbelønnede kok, Marcus Samuelsson, der skal lede hotellets restaurant. Marcus Samuelsson er Sveriges svar på René Redzepi, og med et cv af internationale roser og anderkendelser var den store interesse ved åbningen slet ikke uventet,” sigerEva Eilstrup.

Det er kvaliteten og de gode råvarer og de kreative og visionære kokke med bred forståelse for den svenske appetit, der er nogle af årsagerne til, at Gøteborg i dag er en af Europas førende madbyer, hvor der er mad for enhver smag, og man samtidig kan spise godt for små penge. 

Læs mere om Clarion Hotel Post på http://www.clarionpost.com/

Læs mere om madbyen Gøteborg på http://www.goteborg.com/

For yderligere oplysninger kontakt:
Eva Eilstrup - PR Manager, VisitSweden. Tlf. +45 31 10 51 67 – mail:eva.eilstrup@visitsweden.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden