8. marts 2012

Luksushytter hitter hos danskerne

For tusindvis af danske familier er netop skihytten med til at skabe den helt rigtige skiferiestemning med hygge foran pejsen og omgivet af rolige, knitrende snelandskaber. De svenske skidestinationer har de seneste år oplevet en markant større efterspørgsel på lækre skihytter og har derfor bygget masser af nye, luksus hytter i ypperste kvalitet.

Uanset hvor i Europa, du står på ski, er det sikkert, at du kommer til at bruge ca. dobbelt så meget tid uden for pisterne, som på pisterne. Derfor vælger mange tusinde danskere Sverige som skidestination, fordi man her har nogle af Europas allerbedste skiboliger med god beliggenhed til både pister og alle de andre seværdigheder, de Svenske skidestinationer byder på. Og de lækre skihytter har gennemlevet et boom, hvad angår renovering og popularitet de seneste par år.

”Norden er i almindelighed kendt for at have meget familievenlige og rummelige boliger på skisportsstederne. Men samtidig ser vi et voksende marked for de skihytter, der er lidt ud over det sædvanlige. Og i hele Vinter-Sverige har man i de seneste år oprustet inden for luksus skihytter i ypperste kvalitet, og efterspørgslen er derefter. Vi oplever derfor mange, som vælger at bruge lidt ekstra på at få de nyeste hytter eller dem med den absolut bedste beliggenhed,” siger Eva Eilstrup, PR Manager i VisitSweden.

Omdrejningspunktet for luksushytterne er at skabe en ramme om skiferien, der er baseret på muligheden for socialt samvær, hygge og afslapning kombineret med skandinavisk kvalitet og funktionalitet i indretningen. Og så er sauna mere reglen end undtagelsen, ligesom man i mange af de nye hytter finder både indendørs og udendørs spa - og det er absolut ikke kun for stenrige ældre uden børn, tværtimod:

”Nogle af de nyeste og mest populære skiboliger findes i skiområder som Vemdalen og Lofsdalen, som samtidig er meget familievenlige skiområder. Her emmer hytterne af svensk hygge, fårehyrdeskind foran kaminen og både udendørs og indendørs jacuzzi. Og ofte er hytterne så store, at man kan bo flere familier i samme hytte og på den måde dele udgifterne,” tilføjer Eva Eilstrup.

For nærmere oplysninger kontakt venligst:
Eva Eilstrup, PR Manager i VisitSweden. Tlf: 31 10 51 67. E-mail: eva.eilstrup@visitsweden.com


Panorama i Lofsdalen

 
Ivarsgården i Vemdalen


Stuga Fjällräven i Funäsfjällen

 
Sauna i stugan Fjällräven

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden