17. august 2012

Kulturelt tagselvbord i Malmø

Fredag den 17. august begynder Sveriges største byfestival, Malmöfestivalen. Den otte dage lange festival vil i år trække op mod en million besøgende til Malmø. Festivalen er sprængfyldt med kulturoplevelser for enhver smag og byder på mere end 1.000 gratis programpunkter med koncerter, kunstudstillinger, optrædener, filmforevisninger, klubaftener, børneunderholdning, streetart og meget, meget mere.

Kun 30 minutter fra København kan du fra fredag den 17. august tage for dig på det helt store kulturelle tagselvbord. Det sker, når de første af mere end 1.000 kulturelle begivenheder afvikles under Nordeuropas største urbane kulturfestival.

Den eksperimenterende electrogruppe Little Dragon, indiegruppen Granddady samt den svenske Jonathan Johansson er nogle af de mange musikalske navne, som er klar til at indtage Malmø, hvor du kan også opleve kendte danske Carpark North.

”Vi har i år ekstra fokus på mode, kunst og litteratur – samt selvfølgelig masser af musik og gadeevents, så hvad enten du er til streetbasket, til udendørsbio eller vil nyde en kold øl til én af de mange koncerter, har årets program helt sikkert noget, der falder i din smag. Og igen i år er der helt særlige programmer for børn og unge,” siger festivalchef Karin Karlsson.

Udover de mange koncerter kan du blandt andet smage lækker mad fra hele verden på Gustav Adolfs Torv, se et hav af internationale film i udendørs-biografen på Posthusplatsen eller opleve kunst i verdensklasse af blandt andre Sonja Nilsson og Hagerling og Flores. For børnefamilierne vil der være et stort børneområde i den smukke Raoul Wallenbergs park med hyggelige koncerter og andre sjove aktiviteter.

Du kan finde hele programmet her: www.malmofestivalen.se

Malmöfestivalen begynder fredag den 17. august og slutter fredag den 24. august. Alle programpunkter er gratis at opleve og overvære.

For mere information kontakt: Karin Karlsson – PR-ansvarlig for Malmöfestivalen - Tel. +46 766-29 93 14 – karin.k.karlsson@malmo.se

VisitSweden i Danmark arrangerer gerne ture for pressen og kan sørge for transport, hvis du som journalist ønsker at besøge Malmöfestivalen i løbet af de otte festivaldage. For mere information kontakt venligst Eva Eilstrup på tlf. 31 10 51 67 eller mail: eva.eilstrup@visitsweden.com.

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden