16. november 2011

Skiferie i topklasse for hele familien

Vil du gerne på skitur med familien og samtidig udfordre din indre skiløber? Gider du ikke stå i kø til liften med børnene? Og sætter du pris på at kunne køre fra pisten til din hytte eller hotel på ski? Så er områder som Idre Fjäll og Stöten noget for dig. Destinationerne har længe været blandt danskernes yndlingsskidestinationer, fordi de tilbyder fænomenalt og udfordrende skiløb samtidig med bunkevis af børneaktiviteter som kaneture, snescootersafari, fantastisk skiskole, bobslædeløb og meget mere.

De svenske skiområder Idre Fjäll og Stöten er kendte skidestinationer blandt danskerne – og ikke uden grund. De to områder tilbyder nemlig oceaner af skiløb og sjov med eller uden børn.

”Idre Fjäll og Stöten er to skiområder i topklasse, når hele familien skal have en fed skiferie. Der er skiløb på alle niveauer og masser af mulighed for at få lidt kilometer i benene. Derudover er områderne kendetegnet ved deres mange børneaktiviteter, som inkluderer alt fra skiskole over bobslædeløb til badeland. Begge områder har også den mulighed, at du kan bo på fjeldet - og dermed ikke skal pakke hele familien i bilen - men praktisktalt kan tage skiene på og køre op med liften,” siger Eva Eilstrup, PR Manager hos VisitSweden i Danmark.

Ingen kø og udfordringer for alle niveauer
Områderne er gearet til mange gæster og sikrer med deres mange pister og lifter, at man ikke skal stå i kø. Lige nu er der fuld gang i byggeaktiviteten i Idre Fjäll, som har lavet den største satsning nogensinde på det alpine område, og om få uger indvier topmoderne lifter og nye pister. I Stöten forlænger man i år åbningstiden med oplyste pister helt frem til kl. 18:00.

”Ingen gider at stå i kø. Derfor er Idre Fjäll og Stöten en drøm for børnefamilier med de nybyggede lifter og mange lange pister for alle slags skiløbere. Man kan udfordre sin indre skiløber på en sort stejl pist, mens børnene boltrer sig på en af de mange børnebakker, og sammen tage liften op igen. Kort sagt to komplette områder, som er ideelle for både datterens første skitur og faderens vovede styrtløb ,” siger Eva Eilstrup.

For yderligere oplysninger
kontakt: Eva Eilstrup - PR Manager, VisitSweden. Tlf. +45 31 10 51 67 – mail: eva.eilstrup@visitsweden.com

Se også: http://skiferie.visitsweden.com

Fakta om Idre Fjäll og Stöten:

Idre Fjäll
41 pister. 28 lifter. 920 km fra København.
Idre Fjäll er familiens favoritdestination. 41 pister fra de mest børnevenlige til de sorteste sorte. Destinationen har et varieret og smukt terræn med pister mod alle fire verdenshjørner. Hvis det blæser på den ene side, finder du læ på den anden. Der er masser af aktiviteter, som ungerne elsker. Idre Fjäll har en rigtig god skiskole, hvor flere af lærerne taler dansk og er vant til at undervise danske børn, og selve skiområdet er bygget op, så det næsten er umuligt at blive væk.

Uden for pisterne kommer du heller aldrig til at kede dig. Her er der muligheder som bob- og hundeslæde, kanetur, børnenes afterski, bowling, sportscenter og badeland.

Læs mere på: http://skiferie.visitsweden.com/skiomraader/idre-fjaell/

Stöten

30 pister. 20 lifter. 820 km fra København.
Stöten byder på Sälens bedste skioplevelse med pister til både skiløbere, der har været i Alperne mange gange og til nybegyndere. Stöten ligger i den nordlige ende af Sälen-fjeldene, og destinationen har den største faldhøjde i Sälen.

Den største faldhøjde på områdets 30 pister er hele 370 meter. Det kan betyde to ting: Meget stejle eller meget lange pister. I Stöten betyder det begge dele. Er du en vovehals så kast dig over udfordringerne på Älvan, der med sin hældning på 47 grader er Sälens stejleste. Er du mere til store, bløde carvingsving, så prøv Mormors Störtlopp, der med sine 2,6 kilometer er områdets længste.

Med ømme ben efter flere ture på Mormors Störtlopp kan dagen passende sluttes af ved foden af fjeldet i aktivitetscentret Vattufjäll, hvor der er badeland, spa, bowling og meget mere.

Læs mere på: http://skiferie.visitsweden.com/skiomraader/stoeten/

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden