6. juli 2011

På sporet af Sverige

Savner du inspiration til en udflugt med vennerne eller familien og sætter du pris på behagelig transport der kører dig lige til døren. Så er VisitSweden og DSBFirsts nye gratis-guide til store og små oplevelser tæt på togstrækningerne i det sydlige Sverige det helt rigtige sted at starte.

VisitSweden og DBS Firsts nye guide ”Perler på et spor” viser vej til både golfbaner, gourmetoplevelser, slotte, vandreture, museer og meget andet i Sverige – alt sammen blot en kort togtur fra Danmark men samtidig lidt mere eksotisk og anderledes end vi er vant til. Guiden kan hentes i billetsalget på stationer med Øresundstog og postomdeles langs med kystbanens strækning lørdag den 23. juli.

”Vi håber guiden bliver en rigtig god rejseledsager for de mange tusinde danskere der hver sommer tager turen til Sverige. Den er fyldt med af tips til oplevelser, som både dem der ofte besøger Sverige, og dem der aldrig har været der før, vil få masser af nytte af,” siger Anna Kron Boysen fra VisitSweden, der er medafsender på guiden.

Foruden tips til oplevelser finder man også en meget overskuelig oversigt over de hoteller, vandrehjem og hytter der ligger tæt på såvel togstrækningen som oplevelserne der knytter sig til:

”Hele guiden er tænkt ud fra devisen om at vise vej til oplevelser som både er nemme og behagelige at komme til. Derfor guider vi specifikt til oplevelser som alle kan nås med toget – samtidig får man med toget også set mere af det svenske sommerlandskab undervejs på turen, hvilket i sig selv er en oplevelse,” siger Ann Ryom marketingmanager hos DSB Sverige.

Området guiden dækker, strækker sig fra Göteborg i nord til Kalmar i øst og indeholder mere end 300 oplevelser, restauranter og overnatningsmuligheder. Man kan også finde guiden ”Perler på et spor” i elektronisk format på www.meresverige.dk eller http://www.dsbfirst.dk/oplevelseguide.asp

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden