11. januar 2011

Malmø klar til kæmpe håndboldfest

På torsdag begynder håndbold-VM i Sverige. I Malmø hvor Danmark skal spille alle sine kampe er man klar til den helt store håndbold fest. Både før, under og efter alle VM-kampene kan de danske håndboldfans nyde godt af særlige VM-fanzoner, hvor der er masser af underholdning, visning af alle kampene under VM, mulighed for at møde spillere og trænere samt forhåbentlig op til flere danske sejrsfester.

Uanset om man har billet til en eller flere kampe under VM eller man blot har lyst til, at mærke suset fra en af de største internationale sportsbegivenheder i 2011, er der meget godt i vente i Malmø de kommende tre uger. Fra Danmarks første kamp og helt frem til finalen 30. januar er Malmø VM’s helt centrale omdrejningspunkt – og det sætter sit tydelige præg på byen.

Men hvor skal man starte og hvor skal man slutte. Her er en hurtig guide til, de bedste steder, at opleve VM-feberen i Malmø.

Malmø Arena
Den imponerende Malmø Arena er stedet hvor ikke bare alle Danmarks kampe under VM skal spilles, også finalen og en lang række andre kampe i gruppespillet og mellemrunden spilles i den topmoderne hal, der under VM har plads til 11.500 tilskuere. Malmø Arena har ikke mindre end seks restauranter, der kan bespise mere end 3.000 mennesker, 20 barer og under VM bliver der skruet ekstra op for serviceringen af de tusindvis af håndboldfans der indtager hallen – prøv fx Palissad Bistro & Pub inde i Malmø Arena, her tilbyder man en VM-buffet til 149,- svenske kroner, tilmed vil der være liveband og anden underholdning som optakt til kampene. Med den en helt ny togstation der blev indviet i december 2010, kan man i øvrigt køre med tog direkte fra Hovedbanegården i København til Malmø Arena/Hyllie Station på bare 26 minutter.
Læs mere på www.malmoarena.com

Slagthuset – den officielle VM Fanzone
Få hundrede meter fra Malmø Centralstation i hjertet af Malmø – og bare 6 minutter med tog fra Malmø Arena – er der under hele VM lagt i kakkelovnen til den helt store VM-fest. I Slagthuset, som tidligere husede et af Skandinaviens største underholdningsmiljøer med en stribe restauranter, barer og diskoteker, er der under VM oprettet en kæmpemæssig Fanzone. Her kan man fra formiddag til aften, tage del i optakten til dagens kampe under VM, se alle kampene på storskærm, fejre sejrene eller skylle nederlaget ned sammen med andre håndboldfans fra hele verden. Selv hvis man ikke har billet til dagens kampe, vil man i Slagthuset kunne tage del i spændingen, dramaet og festerne under håndbold-VM.
Læs mere på www.facebook.com/fanzonemalmo

Lille Torv
Ønsker du at opleve byen på egen hånd er der et vel af muligheder. Et godt sted at starte, og hvor du med garanti også vil møde andre håndboldfans er på Lille Torv, der ganske praktisk ligger i umiddelbar forlængelse af – ja selvfølgelig – Store Torv i det centrale Malmø. På Lille Torv er der en lang række af restauranter, pubber og caféer, hvor VM feberen uden tvivl også breder sig. Samtidig ligger Lille Torv kun få hundrede meter fra Malmø Centralstation, så du kommer hurtig til og fra såvel kampene i Malmø Arena, som den store fanzone i Slagthuset.
Læs mere på www.meresverige.dk

Start festen allerede i København
Men allerede inden du kommer til VM-byen Malmø, har du mulighed for at komme i VM-stemning. Sportsbaren O’Learys på Københavns Hovedbanegård viser alle VM kampe og er det naturlige mødested inden turen går de bare 26 minutter direkte med tog til Malmø Arena. Har du en togbillet til Malmø, får du her desuden en gratis fadøl til din burger.
Læs mere på www.olearys.dk

Læs meget mere om håndbold VM på www.handball2011.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden