31. januar 2011

Malmø Arena: ”I vores hjerter er Danmark verdensmestre”

9 kampe, 8 sejre og et nederlag det blev Danmarks facit i den imponerende Malmø Arena og dertil en sejr i Kristianstad. Så skuffelsen blandt de danske spillere og fans var selv sagt enorm efter gårsdagens finale. Her dagen der på kan spillerne, sammen med det danske publikum trøste sig en lille smule med, at Malmø Arena ligger sig fladt ned og roser Danmark for både på og uden for banen, at have skabt et fantastisk VM, som ingen turde have drømt om – ”I vores hjerter er Danmark verdensmestre” lyder det fra Malmø Arenas direktør.


Fra første VM-fløjt indtog de danske håndboldtilhængere Malmø Arena i stort antal – i alt skønnes 40.000 danskere at have overværet de danske i kampe. Og i Malmø Arena havde man nok forestillet sig, at det kunne blive vildt, men slet ikke i nærheden af hvor fantastiske en stemning de danske fans leverede i tæt samspil med det positive spil på banen:
 
”Alle er skuffede i dag på Danmarks vegne, det skal man være når man har været så tæt på. Men når vi ser tilbage på VM ser vi altså også tilbage på den vel nok bedste præstation danske spillere og tilskuere nogensinde har leveret. De danske tilhængere skabte en ramme om ikke bare Danmarks men også de andre holds kampe i Malmø Arena, som over gik vores vildeste fantasi. Og der er ingen tvivl om, at i Malmø Arena er vi alle sammen blevet endnu mere danske efter VM – eller som vi siger internt, var vi halvt danske før, så er vi helt danske nu”, siger Karin Mårtensson direktør for Malmø Arena, der afslutter med et smil og siger:
 
”Oven på et sådan VM, får man jo lyst til at ligge hus til en masse håndbold med danske deltagelse. Så nu må vi hellere tage en snak med danske arrangører og se om ikke vi kan finde ud af noget for fremtiden, det kunne være interessant.”

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden