6. maj 2011

Canadisk rock-nostalgi i Malmö denne weekend

Der er dømt rock-nostalgi for alle pengene når det legendariske canadiske rockband Rush på søndag byder på en tre en halv times koncert i Malmö Arena. De mange trofaste og dedikerede Rush fans, kan blandt andet se frem til sange fra det nye og længe ventede Rush album Clockwork Angels.

Rush, der bedst kan beskrives som et af verdens mest progressive rockband har solgt imponerende 40 millioner plader verden over og har nærmest opnået noget nær kultstatus inden for rockgenren. Det er ikke mindst sket fordi de har brugt og bruger deres musik og den opmærksomhed bandet får til, at rette fokus på velgørenhed og sociale udfordringer rundt om i verden.

Bandet er stilmæssigt kendt for deres sublime spillefærdigheder og komplekse kompositioner. Et musikalsk håndværk der har skaffet dem en dedikeret og trofast fanskare, hvilket har gjort dem til intet mindre end et af verdens bedst sælgende rockbands med hele 24 guld- og 14 platinplader.

Rush, hvis frontfigurer er Geddy Lee, Alex Lifeson og Neil Peart, kommer til Malmö Arena med et tre en halv times rockshow, hvor bandet blandt andet vil spille sit legendariske album Moving Pictures i sin helhed.

Læs mere om koncerten på www.malmoarena.com og om Rush på www.rush.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden