28. juni 2011

Britney Spears kommer til Malmø

Godt nyt til danske pop fans - Britney Spears gæster Øresundsregionen og Malmø Arena på sin "Femme Fatale" tour. Det sker søndag den 11. oktober - billetter bliver frigivet i morgen onsdag den 29. juni kl. klokken 9.00.

Britney Spears er i den grad inde i varmen igen hos millioner af pop fans i hele verden og hun gæster Malmø Arena med sange fra sit roste syvende album "Femme Fatale", hvorfra første singlen ”Hold it against me” slog rekorden for flest downloads på en uge med imponerende 411.000 solgte digitale singler.

Den aktuelle single, "At The World Ends" er et kæmpe hit verden over, og rangerer som et af Britneys største radio-hits nogensinde! De øvrige dansevenlige numre på det nye album lægger op til en fantastisk aften og et energisk show i Malmø Arena.

Britney har solgt mere end 67 millioner albums siden sin debut i 1999, og hun har haft mere end 24 hits på Billboards Mainstream Top 40 liste. Britney Spears kan også prale af, at hun er den eneste kvindelige kunstner, der er gået direkte ind som nummer et på den amerikanske ”Billboard Album Chart” hele seks gange.

For mere information www.britney.com - www.britneyspears.com
Fakta om koncerten i Malmö Arena:

Dato/tidspunkt: Søndag den 11. oktober
Sted: Malmö Arena, Arenagatan 15, Malmø
Billetsalg: www.malmoarena.com & www.ticnet.se

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden