13. oktober 2011

Book nu og få kontante og praktiske fordele på din skiferie

Den bedste hytte helt tæt på pisten, mere sol eller tusindvis af kroner i ekstra lommepenge? Lyder det tillokkende så er det nu, du skal tænke dig godt om og booke din skiferie. For inden vinteren for alvor trænger sig på, og der kommer fart over skiferie bookingerne, kan man ved at være tidligt ude sikre sig en lang række fordele af både praktisk og økonomisk art. VisitSweden kommer her med gode råd og anbefalinger til at få mest muligt ud af din skiferie.

 • Der er mange ting foruden god sne og blå himmel, der har indflydelse på om man får en vellykket skiferie sammen med familien eller vennerne. Heldigvis kan man hjælpe sig selv godt på vej alene ved at bestille sin skiferie i tide, det er der nemlig flere fordele ved:

  ”Helt grundlæggende er det jo først-til-mølle princippet, der gælder, uanset hvor man rejser hen, så jo før man bestiller, jo større mulighed har man for at få netop den hytte eller det hotel, man helst vil have. Dertil kommer, at man rigtig mange steder får en særlig book-tidligt rabat. Og kan man samtidig kombinere det med at tage af sted i en uge, der ligger uden for højsæsonen, så er man rigtig godt på vej,” siger Eva Eilstrup PR manager hos VisitSweden.

  For en familie på 2 voksne og 2 børn er der rent økonomisk stor forskel på at tage af sted i uge 7, som er højsæson eller i uge 4 og 11, som begge ligger lige uden for højsæsonen. Det varierer fra skiområde til skiområde, men der er ofte en forskel på op til 20 procent. Kombineres dette med book-tidlig rabatter på mellem 10 og 15 procent, er det for alvor noget, der kan mærkes. Book-tidligt rabatterne gælder desuden som oftest på både ophold, liftkort og skileje.

  Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed og Sol
  Det er ikke kun ejendomsmæglere, der går op i beliggenhed, det gør skiturister så sandelig også. For når man er af sted på den årlige skiferie, betyder det meget, om man kan stå på ski til og fra sin hytte eller lejlighed – især hvis man har børn med. Også det kan man sikre ved at bestille tidligt. I Sverige har man i mange år arbejdet med de såkaldte ski-in-ski-out koncepter og har et af Europas største udbud af disse:

  ”Men selvfølgelig ligger nogle hytter ekstra godt, og alle der har været på skiferie bare en gang med børn ved, hvor meget det betyder, at hytten ligger tæt på pisten. Og hvor eksempelvis uge 7 hurtigt bliver udsolgt, kan man, hvis man bestiller nu, få nogle helt fantastiske hytter i eksempelvis uge 10 og 11 til en god pris og så får i øvrigt samtidig mere sol og lys på skiferien i de lidt senere uger.” slutter Eva Eilstrup.

  VisitSwedens gode tips til din skiferiebooking:
  - Book inden udgangen af oktober så vil du de fleste steder få mellem 10 og 15 procents book-tidligt rabat.
  - Tag hvis det er muligt af sted i en uge som ligger uden for den absolutte højsæson (uge 7-8).
  - Gå efter hytter der lever op til ski-in-ski-out princippet.
  - Vælg skiområde efter temperament – mange mindre og mellemstore skiområder kan så rigeligt tilfredsstille de flestes behov for en god skiferie.
  - Både sneen og solen er som regel bedst i de ”sene” uger som uge 10,11,12.
  - Hold øje med eksempelvis skiferie.visitsweden.com og hjemmesiderne for dine favoritdestinationer hvor der sæsonen igennem er masser af specialtilbud.

  Nedenfor følger et par udvalgte eksempler på book-tidligt rabatter og tilbud.

  Eksempler på book-tidligt tilbud lige nu:

  Hele familien på ski- OG sommerferie til kr.6.000
  Book nu til det mindre men meget velfungerende skisportssted Järvsö Alpin så kan familien få en uge på ski inkl. ophold, liftkort, skileje for 6.000 kroner. Og hvis du bestiller til ugerne 2-5. så får du tilmed én uges sommerferie gratis i samme hytte, hvor aktiviteter som mountainbike mv. så kan være på programmet. Læs mere: http://skiferie.visitsweden.com/skiomraader/jaervsoe/tilbud-fra-jaervsoe

  Hvid jul i familiernes Branäs for under kr. 4.000.
  Du kan hvis du booker nu få en hytte i Branäs over julen for bare 3.760 SEK. Branäs blev sidste år, igen, kåret som børnefamiliernes favorit i en stor årlig kåring blandt svenske børnefamilier. Opholdet er fra torsdag til mandag i uge 51. Læs mere: http://skiferie.visitsweden.com/skiomraader/branaes/tilbud-branas

  En uge i Kläppen med ophold, liftkort, skileje og skiskole til børnene for 9.300 SEK
  Kläppen i Sälen er et de store svenske vintersportssteder. Og byder på alt man kan drømme om som skilfamilie. Bestiller man nu kan en familie på 2 voksne og 2 børn (under 8 år) i uge 2-4 få ophold, liftkort, skileje for hele familien + skiskole for børnene for bare 9.300 svenske kroner. Læs mere: http://skiferie.visitsweden.com/skiomraader/klaeppen/tilbud-klappen

 • Læs mere om alle øvrige sæsonnyheder og tilbud på skiferie.visitsweden.com

 • Eva Eilstrup - PR Manager, VisitSweden. Tlf. +45 31 10 51 67 –mail: eva.eilstrup@visitsweden.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden