4. august 2011

Bob Dylan og Mark Knopfler giver fælles koncert i Malmø Arena

For alle danske Bob Dylan og Mark Knopfler-fans er der gode nyheder. De to levende legender
optræder samme aften på samme scene, når de indtager Malmö Arena den 3. november 2011 til en
fælles koncert. Der åbnes for salg af billetter mandag den 8. august kl. 9.00.

Mark Knopfler har som forsanger i Dire Straits og vinder af flere Grammyer haft succes med at kombinere sine skæve tekster med dygtige guitar-loops, der resulterede i store hits som Money for Nothing, Sultans of Swing, Romeo and Juliet og Walk of Life. Han har også produceret plader for diverse store stjerner, her i blandt Bob Dylan selv. Sidst Knopfler var i Sverige var i 2009, hvor han spillede på Sofiero Slot – en koncert som i den grad begejstrede anmelderne.

Bob Dylan behøver stort set ingen yderligere introduktion. Og på trods af sine 70 år, er han i sit livs form. Han er musiker, sanger, digter, komponist og en af den amerikanske populærmusiks mest betydningsfulde og indflydelsesrige sangskrivere. Dylan har fået tildelt alt lige fra Grammyer til den svenske Polarpris.

Bob Dylan viste på den svenske Peace & Love-festivalen for ganske nyligt, at han stadig er i topform, og derfor er det fantastisk, at vi allerede igen kan tage imod denne gigant på svensk jord – og denne gang endda sammen med Mark Knopfler.

Vi ser frem til en magisk koncert den 3. november på Malmö Arena med Bob Dylan + Special Guest: Mark Knopfler.

Billetter
Billetsalget åbner mandag den 8. august kl. 9.00. Billetterne til koncerten i Malmö koster 475-795 kr. + serviceafgift og sælges via LiveNation.se, Malmö Arena +46 (0)77-578 00 00, Ticnet +46 (0)77-170 70 70 samt Ticnet-agenter.

Fakta om koncerten i Malmö Arena:
Dato: Torsdag den 3. november 2011
Sted: Malmö Arena, Arenagatan 15, Malmø

Mere info: www.malmoarena.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden