12. januar 2011

27.000 danskere har sikret sig billet til Danmarks kampe ved VM i håndbold

Danmark kommer til at spille foran et rekordstort antal danske håndboldfans ved håndbold-VM, der begynder i morgen med åbningskamp mellem Sverige og Chile. I Malmø Arena hvor Danmark har ”hjemmebane” under hele VM er, der plads til 11.500 håndboldfans, af dem vil godt 7.000 være danske til den udsolgte kamp mod Kroatien – i alt har 27.000 danskere på nuværende tidspunkt sikret sig billet til VM. Men der er endnu billetter at få til eksempelvis åbningskampen den 14. januar mod Australien samt til den vigtige kamp mod Serbien d. 17. januar.

Blot 26. minutter med direkte tog fra Københavns Hovedbanegård ligger Malmø Arena 50 meter fra den nybyggede Hylliestation. Og der bliver tryk på togtrafikken mellem København og Malmø, foruden de mange busser og biler der forventes at krydse Øresundsbroen med forventningsfyldte danske håndboldtilhængere og det ligger allerede nu fast, at man aldrig før har et dansk håndboldlands spille foran så mange danske håndboldfans til en VM eller EM slutrunde, som det vi kommer til at opleve ved VM i Sverige. De mange tilhængere kan samtidig glæde sig over, at der er gjort et stort stykke arbejde for, at de får en god oplevelse – foruden de mange sejr landsholdet forhåbentligt kan spille sig til på banen:

”Vi har sammen med VM-arrangørerne gjort et stort forarbejde og er helt klar til at tage i mod de danske håndboldtilhængere. Vi glæder os til at danskerne indtager Malmø Arena og skaber den ”hjemmebane” kulisse det danske landshold fortjener. Vi har indtil nu solgt i alt 27.000 billetter til danske håndboldfans, heraf alene 7.000 til kampen mod Kroatien, som samtidig er så godt som udsolgt, men til de øvrige gruppekampe er det fortsat muligt at få billet,” siger Karin Mårtensson, direktør i Malmø Arena, og dermed ansvarlig for Danmarks ”hjemmebane” under VM i herrehåndbold.

Du kan købe billetter til Danmarks kampe på www.billetnet.dk samt på www.handball2011.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden