25. januar 2010

Familie fra Humlebæk blogger hjem fra Vintersverige

Næsten 350 familier fra hele landet sendte en ansøgning om at blive den familie, som i den kommende weekend og en uge frem skal holde skiferie i Stöten i Sälen med alt betalt fra en ny Volvo til hytte, liftkort og skileje . Det eneste familien skal gøre til gengæld, er at blogge hjem om forberedelserne og oplevelserne på pisterne i Sverige. Valget faldt på den nu jublende glade Familien Udsen Armfelt fra Humlebæk, hvis første blogindlæg kan læses allerede nu.

Opgaven lød: ”Beskrive på en A4-side hvorfor det netop er din familie, der skal en uge på skiferie i Sverige med alt betalt”. Familierne havde kun en uge til at ansøge, og det strømmede allerede fra første dag ind med ansøgninger. Vinderen blev en jublende glad familie fra Humlebæk, der lige nu har travlt med at få alt på plads inden afrejsen i weekenden.

”Vi er helt enormt glade. Vi skrev blandt andet i ansøgningen, at det ville være et lille mirakel, hvis det blev os, for vi havde netop skudt en hvid pil efter at komme på skiferie i år, selvom det er noget, vi alle sammen elsker – ikke mindst børnene. Så det er klart at der er vild jubel over at have vundet i vores lille hjem,” lyder det fra Pernille Udsen, der sammen med sin mand Jonas Armfelt og børnene Benjamin på 12 år og Sebastian på 8 år er i fuld gang med at forberede sig til turen.

Familien vil fra i dag, og indtil de er hjemme igen den 7. februar blogge om alt lige fra forberedelserne og køreturen til Stöten i Sälen, til de mange daglige oplevelser på og uden for pisterne. Mød Familien Udsen Armfelt og læs første blogindlæg HER.

Råt for usødet
Hos VisitSweden der i samarbejde med TV2 står bag konkurrencen er man både spændt og glæder sig samtidig til at læse om familiens oplevelser, der som nævnt tager afsæt i skiområdet Stöten, den nordligste skiby i Sälen-området.

”Vi har understreget over for Pernille, Jonas og deres børn, at de skal skrive fra hjertet. Hele ideen er at give ordet frit og få familiens oplevelser på skiferien råt for usødet med alt hvad det indebærer. Og så håber vi med bloggen, at andre familier, der selv snart skal på ski, kan få inspiration til deres egen skiferie ved at læse, hvordan Pernille, Jonas, Benjamin og Sebastian får det bedste ud af deres tur,” siger Anna Kron Boysen fra VisitSweden.
Bloggen kan læses her.

Fakta om Stöten i Sälen Stöten i Sälen er den nordligste skiby i Sälen-området. Området byder på 20 lifter og 29 pister i varierende sværhedsgrader for både rutinerede skiløbere og begyndere. Og området hører til i kategorien af de populære ski in – ski out-områder, hvor skiløberne nærmest kan stå på ski direkte til hoveddøren af deres hytte eller lejlighed. Samtidig byder området på mange muligheder for oplevelser uden for pisterne i form af kørsel med hundeslæde, snescooter-safari m.m.
Læs mere om Sälen

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden