7. januar 2010

Efterlysning: Familie søges – gratis skiferie haves

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke. VisitSweden og TV2.dk har i dag indledt jagten på en helt almindelig dansk familie, der har mulig for at tage på skiferie i uge fem med bil, ophold, skileje og liftkort betalt. Det eneste man skal gøre til gengæld er at blogge hjem til go.tv2.dk om oplevelserne i de svenske fjelde.

Kan du på en A4-side beskrive dig og din familie, og hvorfor det netop er jer, der skal sendes en uge på skiferie i Sverige, ja, så er det om at komme til tasterne og få sendt ansøgningen til VisitSweden. De eneste kriterier, der er gældende, er, at familien skal bestå af to voksne og to børn i alderen 3-15 år. Og så skal I have lyst til at blogge hjem til go.tv2.dk hver morgen og hver aften og fortælle om jeres oplevelser.

”I stedet for at det altid er rejsebureauer, skiområderne selv eller turistorganisationer som vores egen, der fortæller om, hvad der venter på skiferien, vil vi gerne give ordet til en helt almindelig dansk familie, der med egne ord og billeder kan skrive hjem om deres oplevelser,” siger Anna Kron Boysen fra VisitSweden.

Ansøgningen om at komme en uge på ski skal være VisitSweden i hænde senest d. 15. januar, og familien der skal af sted, får besked d.20. januar og offentliggøres på go.tv2.dk-bloggen den 25. januar. ”Vi ved godt, at det sikkert kan lyde for godt til at være sandt, men det er faktisk helt enkelt. Skriv en motiveret ansøgning, og så er dine chancer for at komme af sted lige så gode som alle andres,” siger Anna Kron Boysen.

Turen går i ny Volvo til Stöten i Sälen
Området, familien skal besøge, er Stöten , der ligger som den nordligste skiby i Sälen-området. Området byder på 20 lifter og 30 pister i varierende sværhedsgrader for både rutinerede skiløbere og begyndere. Og området hører til i kategorien af de populære ski in – ski out-områder, hvor skiløberne nærmest kan stå på ski direkte til hoveddøren af deres hytte eller lejlighed. Samtidig byder området på mange muligheder for skioplevelser uden for pisterne i form af kørsel med hundeslæde, snescooter-safari m.m.

For at komme til Stöten i Sälen skal man ud på en køretur på ca. 800 kilometer. Til det formål får familien stillet en ny Volvo V70 til rådighed og bliver dermed godt kørende – også uden for pisterne.

Læs meget mere om, hvordan du sender din ansøgning

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden