3. december 2009

Skrab dig til en svensk julegave

Det er ikke bare på tv at julekalenderne er startet. VisitSweden har deres helt egen julekalender, på meresverige.dk, hvor du gratis kan skrabe dagens låge fri og vinde unikke svenske oplevelser. Vinder du dagens præmie, kan du eksempelvis invitere din udkårne på en kærlighedsweekend på Tjolöholms Slot eller andre romantiske svenske slotte.

Hvorfor ikke tage forskud på julen og inviter din udkårne på et svensk slotsophold i en weekend med ægte svensk julehygge på menuen eller tag på børnene med på oplevelse i det svenske vinterland. VisitSweden, sammen med en række svenske turistdestinationer, giver nu alle mulighed for at vinde en tidlig julegave, som snildt kan kombineres med juleindkøb og hyggelige svenske julemarkeder.

”Vi ønsker med vores julekalender på meresverige.dk, at give deltagerne mulighed for at komme helt tæt på den svenske julestemning i ro og fred, væk fra julestresset. Selv om Sverige ligger tæt på Danmark har vi nogle andre traditioner i forhold til julen og det kan være en inspirerende oplevelse for mange, at opleve julen og julemaden på en anden måde en normalt,” fortæller Fredric Lundgren, webmaster på meresverige.dk for VisitSweden i Danmark.

Blandt de mange gevinster er en række ophold på et af de mange svenske slotte hvor man kan nyde den storslåede svenske natur og få indblik i den svenske julekultur. ”Vi håber at kunne forsøde julen for dem der vinder, og for alle de andre er der god inspiration til en tur på egen hånd i det svenske vinterlandskab,” siger Fredric Lundgren.

Fakta:
Du kan deltage i VisitSwedens gratis julekalender på www.meresverige.dk
Blandt de 24 flotte gevinster i VisitSwedens julekalender er:

• Luksusweekend for to på Gullmarsstrand Hotel, værdi 2970,- SEK
• Kærlighedsweekend på Tjolöholms Slot for to, værdi 3600,- SEK
• Miniferie på Hotel Rusthållaregården for to med gourmetmiddag, værdi 5400,- SEK
• Romantisk Weekends for to på Drakamöllan Gårdhotell, værdi 3150,- SEK
• Et døgn på Örenäs Slot for to, værdi 2440,- SEK
• Familiepakke til Skånes Dyrepark med billetter for to voksne (børn t.o.m. 15 kommer gratis ind), samt gavekort til sælfodring, ponyridning m.m.

Alle andre gevinster er på sammenligneligt niveau som de nævnte.

Fakta om et par af de nævnte slotte:
Om Tjolöholms Slot:
Renæssance-slottet Tjolöholm, der stod færdigt i 1904, er en fryd for øjet med sin høje håndværksmæssige kvalitet i enhver detalje. Interiøret er overvældende i sin jugend-stil, og bølgede linjer og blomstermotiver går igen i hele slottet. Også omgivelserne byder på masser af oplevelser, f.eks. den fantastiske slotspark, fugletårn, havet i baghaven og dagspas til hele halvøen Tjolöholm. En jule tur til Tjolöholms Slot byder på masser af gammeldags julestemning, traditionel svensk julemad og hygge i autentiske omgivelser. Læs mere på her.

Om Drakamöllan Gårdhotel:
Drakamöllan Gårdhotel ligger midt i det smukke Österlen i det sydøstlige hjørne af Skåne, bare 1-1½ time fra Øresundsbron. Det er et unikt og personligt drevet gårdhotel - ideelt til en spændende gourmetweekend med den, du holder af. Og så byder stedet på gastronomiske oplevelser efter egne opskrifter. Drakamöllans kogebog er nomineret til den svenske Publishing pris og til "Best Local Cookery Book" af World Gourmand Cookbook Award.
Læs mere på her.

Kontaktinformation:
Fredric Lundgren VisitSweden, +45 33 30 13 70 - fredric.lundgren@visitsweden.com

For pressespørgsmål kontakt:

Anna Kron Boysen
PR Manager
VisitSweden
tlf: +45 26 16 13 76

Reklamer:

A part of the official gateway to Sweden