image Sveriges officielle webside for turisme og rejseinformation August 2012

Sensommer i Sverige

Så er hverdagen startet igen efter ferien. Det er blevet tid til arbejde og ansvarlighed igen. Derfor kan det være en god idé at have et par sjove ting at se frem til i kalenderen i løbet af sensommeren og efteråret, bare for at sikre at ferie-følelsen bliver hængende.

Hvad med at planlægge en gastronomitur til Malmö, og/eller en bytur. Rundt omkring det populære Möllevångstorg - Möllan - er der mange hyggelige gå-ud-steder. Afstandene er korte, og på en aften når man let en runde på flere af malmøboernes egne favoritter. En tur til Bohuslän når hummersæsonen begynder i september er også et spændende eventyr. At være med til at hive helt friske hummere, eller nogle af de andre skaldyrs-delikatesser, direkte op fra havet er meget spændende – og bagefter smager de bare helt vidunderligt.

Læs mere Læs mere image
image The Malmö OperaCharlotte Stromwall/Malmö Opera

Evita på Malmø Opera

I sensommeren blænder Malmø Opera op for endnu en af de rigtig store musicaler – Evita af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Premiere den 14. september 2012.

Læs mere Læs mere
image In August crayfish feasts are a Swedish traditionAnna Skoog/Johnér

Krebsegilde

Tag ud om natten og fang krebsene; de er natdyr. Kog dem i saltvand med krondild, og spis dem kolde. Det delikate kød skal så at sige suges ud. Servér en moden Västerbotten ost til sammen med øl og snaps.

Læs mere Læs mere
image Falun Mine/Falu koppargruva – World Heritage SiteFalukoppargruva

Oplev Sveriges mange museer

På Sveriges mange museer vil I kunne se og opleve alt fra de diamant- og guldfyldte kronjuveler til den klassiske svenske husmandsret surströmming, den stramt smagende delikatesse fra det nordlige Sverige. Og stort set alt i mellem.

Læs mere Læs mere
image Bastard in Malmö©Per-Anders Jörgensen/Bastard Restaurant

Gastronomi i Malmø

Malmø er berømt i Sverige for den udsøgte kombination af impulser fra de internationale madkulturer og de bedste skånske traditioner.

Læs mere Læs mere
image Lobster Safari in West SwedenJonas Ingman/Turistrådet Västsverige

Skaldyrssafari i Bohuslän

Tag med på en skaldyrssafari, hvor I henter hummere, krabber, muslinger og østers op fra havbunden. Helt igennem lokalt producerede og absolut friske råvarer. Alt dette og meget mere kan I nyde, når der er premiere på hummersæsonen 24. september og derefter i seks intensive skaldyrsuger i Vestsverige.

Læs mere Læs mere
image The Öresund bridge connects Malmö to the continentLasse Davidsson/skane.com

Natteliv ved Möllan i Malmö

Rundt omkring det populære Möllevångstorg - Möllan - er der mange herlige gå-ud-steder. Afstandene er korte, og på en aften når man let en runde på flere af malmøboernes egne favoritter.

Læs mere Læs mere
image

Magasin Sverige Sommer

Læs bl.a. om forlystelseparker for alle, golfoplevelser i Skåne, festival-Sverige og 5 øer på vestkysten du bare skal opleve. Få tips til din dag/weekend/ferie i Sverige 

 

Magasin Sverige Sommer 2012


Se nyheder, film, tilbud og
konkurrencer fra VisitSweden: