image Sveriges officielle webside for turisme og rejseinformation Juni 2012

Sommer i Sverige

Selvom vejret lige nu måske ikke tyder på det, så er sommeren stadigvæk på vej. Og med den kommer forhåbentligt både stille stunder og fest. En særlig fest for alle svenskere er Midsommer, der fejres 22. juni. Ta’ over og vær med til Midsommerfesterne, der holdes over hele Sverige.

De stille oplevelserne får I måske på en tømmerflåde i Värmland, eller på et tog i Nordsverige i sommer. Mange var med i vores konkurrence om billetter til Inlandsbanan og vi har nu fundet en heldig vindere.

Musik kan jo både være stille og lidt mere fart på - og urvalget af musik er stort i sommer-Sverige. Bland andet inviterer Malmø til gratis musik og forestillinger på ca 40 spillesteder og scener over hele Malmø, og Visfestivalen i Västervik er holdt i en slotsruin, tæt på bådhavn og hav, og bare miljøet gør oplevelsen unik.

Læs mere Læs mere image
image Western harbour in MalmöJustin Brown/imagebank.sweden.se

Gratis musik på Malmø Sommerscen

Lad os mødes under åben himmel 9 juni - 12 august til spændende oplevelser for børn, unge og voksne på tæt ved 40 spillesteder og scener over hele Malmø. Vælg mellem mere end 200 forestillinger og koncerter.

Læs mere Læs mere
image Timber rafting by Nature’s BestStaffan Widstrand/imagebank.sweden.se

Tømmerflåde rafting

Byg jeres egen 18 m2 store tømmerflåde ud af træstammer og reb. En lang række aktivitets- og oplevelsesfirmaer, primært i Värmland, har specialiseret sig i at sende jer af sted med en guide og forsyninger på en tømmerflådefærd, der kan vare alt fra bare 1 dag til en hel uge.

Læs mere Læs mere
image VästervikJakob Franzén/Västervik

Visfestivalen Västervik

Visfestivalen er blevet afholdt i mere end 40 år, og er en klassisk troubadour-festival, der lægger en dyd i at skabe musikken i samspil med publikum. Festivalen foregår i ruinen af et slot fra 1960’erne, og de metertykke mure af sten giver en unik atmosfære.

Læs mere Læs mere
image Midsummer in SwedenLena Granefelt/imagebank.sweden.se

Midsommer

Midsommer er noget af det mest svenske, der findes – og for de fleste svenskere den største festdag på året. Folkefesten holdes fredag den 22. juni, hvor der danses omkring majstangen, synges, spises og drikkes. Kom og vær med i en ægte svensk folkefest!

Læs mere Læs mere
image The Inland Railway, 1300 km of scenic railwayInlandsbanan©

Vinderen er...

Vi har nu fundet vinderen af vores Inlandsbane konkurrence. Vinderen af ”skræddersy jeres eget eventyr” rejsen for 2 personer blev …

Læs mere Læs mere
image